Christian Amundrød til DSV

Christian Amundrød (49) har sluttet som Country Manager i Unifeeder Norway AS og blir ny viseadministrerende direktør i DSV Air & Sea fra 8. august.

Publisert Sist oppdatert

Eskil Ødegaard (50) med over 20 års erfaring fra bransjen har overtatt ledelsen i Unifeeder. Han kom til rederiet i oktober 2015 i forbindelse med Tschudi-oppkjøpet.

- Vi har i de siste måneder brukt tiden til å overføre kunnskap og rutiner, slik at overgangen skal bli så enkel som mulig for alle involverte, forteller Amundrød til Transport Inside og understreker at det har vært et konstruktivt og godt samarbeid med både kolleger og samarbeidspartnere i drøye seks år.

Kommer til nytte

- Det har vært en utfordrende og lærerik periode som vil komme til god nytte i min nye jobb. Det vil komme mange nye utfordringer i en bransje jeg kjener godt til fra før, sier Christian Amundrød.

Som nyutdannet bedriftsøkonom fra BI i 1995 fikk Amundrød ved en tilfeldighet jobb som trafikkoperatør i England-avdelingen i DFDS Transport. To år senere ble han ansatt som selger i samme bedrift. I 2003 ble han ansatt som salgsjef hos DSV Air & Sea.