Norwegian skjøt gullfuglen

Cato Hoberg er ansatt som forretnings- og it-utvikler i Norwegian Logistics AS.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Noen vil kanskje si at Norges ledende rådgivningsselskap innen transport og logistikk har skutt gullfuglen.

Som Business Development/IT i Norwegian Logistics får logistikknerden Cato Hoberg utøve det han er spesialist på. Han betraktes som en av Norges mest erfarne og kunnskapsrike logistikere.

Logistikk og it

I 2013 ble Hoberg ansatt som Business Manager i Centiro med hovedkontor i Borås i Sverige. Da hadde han jobbet i fire år som eServices Project Manager i KGH Customs Services. Centiro er et privat selskap som tilbyr logistikkløsninger som Supply Chain Visibility, Transport Management, Return Management, Service Delivery og E-commerce Fulfillment. Tidligere i år sluttet Hoberg i Centiro, og har vært ledig en stund på markedet inntil ansettelsen i Norwegian Logistics nylig.

Hoberg hadde 15 års erfaring fra ulike speditør- og logistikkselskaper da han begynte i IT-bransjen. Han ønsket å opprettholde kontakten med logistikkfaget, samtidig som han så en stor fordel i å opprettholde nettverket, både sosialt og profesjonelt.

Hobergs utviklingsarena

Han har hatt Logistikkforeningen som utviklingsarena, som han hadde sitt første møte med i 1999. Da ble han rekruttert som medlem av sin gode venn og mentor Andreas Brevik på Røroskonferansen.

Hoberg trakk seg som styreleder i Logistikkforeningen.no for snart to år siden. Nye krefter overtok stafettpinnen som leder både i Østlandsstyret og Hovedstyret.

Han har bemerket seg som en ildsjel med sterk «fronting» av Logistikkforeningen. Hans gode kommunikasjonsevne, ikke minst i forhold til nett-mediet, fremheves som en spesiell egenskap hos Hoberg. Foreningen sitter i dag på de største informasjonskanalene innen målgruppen på sosiale media.

Powered by Labrador CMS