Carl-Erik Arnesen går fra å være administrerende direktør til å bli styreleder i Hav Line.

Gir seg som Hav Line-topp

Carl-Erik Arnesen går fra rollen som administrerende direktør i Hav Line, til å bli styreleder i samme selskap.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Administrerende direktør i Hav Line Gruppen AS (HLG), Carl – Erik Arnesen, vil fra 15. september tre inn i rollen som styreleder i HLG.  Han vil erstatte Jon Hindar, som har vært styreleder i selskapet siden 2016. Carl -Erik Arnesen vil i en overgangsperiode, frem mot en ny administrerende er på plass, fungere som arbeidende styreleder, opplyser selskapet i en pressemelding.

Hav Line står bak slakteskipet Norwegian Gannet, som med en revolusjonerende metode slakter laks om bord, og frakter den rett til et supermoderne mottak i Hirtshals. 

Les også: Vil sende laksen snarveien

- Det har vært en meget spennende reise i Hav Line så langt. Selskapet går inn i en tydeligere driftsfase, og det faller naturlig å gjøre dette skiftet nå, sier avtroppende styreleder, Jon Hindar.

- Selv om selskapet har møtt utfordringer av både politisk og operasjonell art, er jeg enda mer trygg i dag enn for tre år siden på at Hav Line konseptet vil stå frem som den foretrukne løsningen på fremtidens slakteribehov. Jeg er svært imponert over det organisasjonen, med Carl-Erik i spissen, har fått til på relativt kort tid, og derfor er jeg trygg på at denne endringen vil være bra for selskapet, legger han til. 

Eierne av Hav Line Gruppen AS som er Trient AS og Haugland Gruppen AS ønsker å takke Jon Hindar for en god jobb som styreleder i selskapet og den kunnskapen og erfaringen han har bidratt med i perioden.

Norwegian Gannet har vært i drift siden januar, og har siden da slaktet over 13.000 tonn laks og fraktet til Danmark.
Powered by Labrador CMS