Modellen G4 har 1,2 tonn nyttelast og rekkevidde på 135 km pr. ladning. Multimaskin viser denne på Park og Anleggsmessen på Lillestrøm 8.-9. november.
Modellen G4 har 1,2 tonn nyttelast og rekkevidde på 135 km pr. ladning. Multimaskin viser denne på Park og Anleggsmessen på Lillestrøm 8.-9. november.

Elektrisk hos Multimaskin

Multimaskin AS har fått agenturet på Goupil elektriske nyttekjøretøy. Goupil Industries er spesialisert innen segmentet, og er en del av Polaris Industries ltd.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Goupil har produsert mer enn 10.000 kjøretøy, og levert til mer enn 800 kunder i 25 land.

- Vi ser at markedet for elektriske nyttekjøretøy, konfigurert for dedikerte oppgaver, har et stort potensial i Norge, sier daglig leder Ole Kristian Svads i Multimaskin AS.

Han nevner spesielt bomavgifter, «lukking» av bykjerner for eldre dieselbiler og utfasing av fossile biler som drivere for flere elektriske nyttekjøretøy.

Goupil-kjøretøyene kommer både for både person- og varetransport. Med et bredt modellspekter mener Svads at Goupil-kjøretøyene vil være attraktive blant annet for kommunale etater og innen varedistribusjon.

Goupil G5 har 171 km rekkevidde og en topphastighet på 70 km/t.
Goupil G5 har 171 km rekkevidde og en topphastighet på 70 km/t.

Kjøretøyene kommer i flere modeller:

Goupil G1 er beregnet på bruk på industriområder og andre lukkede områder. G1 kan ha et tonn nyttelast, er kraftig nok til å trekke tre tonn og kan ta med fire personer.

Goupil G4 registreres som ATV og har rekkevidde på opptil 135 km per ladning. Den kan ha 1200 kg nyttelast, og har toppfart på 50 km/t. Kompakte mål med 1,2 m bredde, store glassareal og støysvak og utslippsfri kjøring gjør den til et fremtidsrettet nyttekjøretøy og møter nåværende og fremtidige krav til nullutslipps kjøretøy.

Goupil G5 Lithium tilbyr stor allsidighet. Med en rekke konfigurasjonsmuligheter og ett tonn lasteevne, vil den være velegnet for innhenting av avfall og søppel, rengjøring av gater, sykkelveier og fortau, park- og hage vedlikehold, transportoppgaver osv. Rekkevidde per ladning er inntil 171 km, og den har toppfart på 70 km/t.

Goupil GEM har plass til å transportere inntil seks personer med «høy komfort». Bilen kan konfigureres etter brukerens ønske og behov.

Powered by Labrador CMS