- Høy kvalitet – med sløyfe

- Kundene i Oslo og Bergen vil helt sikkert ta en ekstra kikk på våre sjåfører når de leverer eller henter en pakke med sin fine hvite skjorte og sløyfe.

Publisert Sist oppdatert

Jetpak lanserte i forrige uke tjenesten Jetpak Bud i Oslo og Bergen. Business Manager Bud i Jetpak Norge, Christopher Ulrichsen sier at kundene kan regne med henting og levering innenfor 60-90 minutter i landets to største byer.

- Med nyetableringene er målet å øke servicetilbudet til våre kunder, og det vil også medføre at vi kommer i kontakt med andre kunder enn de vi tradisjonelt har samarbeidet med. Tilbakemeldinger vi allerede har mottatt fra markedet er at de er positive til vårt nye tjeneste. Vi ser lyst på hva fremtiden vil bringe for Jetpak, sier Christopher Ulrichsen, Business Manager Bud Jetpak Norge.

Jetpaks bud vil også være lette å kjenne igjen. Ikke bare vil alle bilene være Jetpak-røde, men sjåførene vil også være uniformert i hvit skjorte og sløyfe.

Selskapet forteller at de har håndplukket noen av de beste og mest engasjerte sjåfører som vet hva service, kvalitet og nøyaktighet betyr.

- Dette er en del av Jetpaks nordiske strategi, å tilby en høykvalitativ lokal budtjeneste som et komplement til Jetpaks nasjonale og nordiske ekspresstjeneste som er raskest i Norden. Behovet for raske og sikre transporter både innen privat- og bedriftsmarkedet, sterkt drevet av økende e-handel, gjør at satsingen er riktig, sier Henrik Ringmar, fungerende Administrerende Direktør, Jetpak Norge AS.