Brubakken leverer MAFI Traktorer og Seacom rulleflak til Norsea AS.

Mafi og Seacom til Norsea

Utstyret skal brukes til Norsea sitt rørhåndteringsprosjekt på Stord.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne uken leverte Brubakken to Mafi R 336 4x4 terminaltraktorer med svanehals, samt fire Seacom rulleflak 100 tonn kapasitet og med plattformstørrelse på 12,3 x 4,0 meter.

Utstyret skal brukes til Norsea sitt rørhåndteringsprosjekt på Stord og første rørbåt er ventet i Juli.

Mafi traktorene er utstyrt med Volvo TAD 872 VE motor på 210 kW, Euromot 4F, ZF girkasse med full automatgirfunksjon, Kessler-aksler og Jost-svingskive med sidetilt.

Traktorene har oppbygd førerhytte, som vi ser er slik alle ønsker Mafi sine terminaltraktorer som brukes på forsyningsbaser. Dette gir fører en bedre oversikt over godset man transporterer og området man kjører på.

Både R 332 og 336 modellen fra Mafi leveres nå med en endret styrekonsoll som også innbefatter tiltratt.

Brubakken AS har i det siste levert flere Mafi traktorer til flere baser innen Norsea Group, både R 336 og den større HD 445 traktoren.

Seacom-rulleflakene som skal brukes til rørtransport er utstyrt med ståldekke og staker, det er satt på supersoft kompaktdekk slik at man kan kjøre med noe høyere hastighet over lengre distanser, videre er smørepunkter for aksling og vippearm lagt ut til rammen for å få enklere tilgang til smøring.

Brubakken AS har gjennom flere år levert Seacom rulleflak til flere av basene i Norsea Group, Seacom produktene har høy kvalitet og lang levetid.

Powered by Labrador CMS