Tre nye Konecranes til Södra

Brubakken leverer trucker og ny rammeavtale på service.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Södra Timber (tidligere Romerike Trelast) har så stor ordreinngang at selskapet har sett seg nødt til å i øke maskinparken med tre nye Konecranes-trucker på 10/12 tonn.

- For oss er det viktig å produsere riktig produkt til rett tid og i rett mengde slik at våre kunder blir fornøyde, sier Daniel Ribbing, vedlikeholdsleder i Södra Timber. I høysesongen går det i snitt ut 20 biler hver dag og det sier seg selv at tempoet er høyt og det er avgjørende at maskinparken til enhver tid er intakt og fungerer.

Truckene leveres av Brubakken, som også har inngått en rammeavtale for service på hjullastere og trucker med Södra Timber. Dette betyr at det 4 ganger pr år vil bli gjort forebyggende service, samt utrykningsservice ved behov. 

Södra Timber har eget verksted som blir benyttet. Der er også investert i nytt verktøy for å foreta effektive reparasjoner. Ved behov kommer Brubakkens teknikere fra Brumunddal og utbedrer feil på stedet.

- Når vi skulle inngå serviceavtale var det av stor betydning for oss at vi fant en partner som er i nærheten og kan gi oss hjelp når det trengs.  Vår fabrikk i Brumunddal har i mange år benyttet seg av Brubakkens teknikere, så vi visste at de yter stor grad av service, sier Daniel Ribbing.

 

Brubakken AS har også den siste tiden gått over alle de gamle truckene, og «null-stilt» disse, slik at de nå er sertifiserte og godkjente.

 

 

Powered by Labrador CMS