Den nye Bring-terminalen blir liggende i Vaggeryd, like syd for Jönköping.

Brings største Sverige-terminal

Logicenters har satt spaden i jorden i Vaggeryd i Sverige, der Brings nye 32.000 m² store terminal skal bygges.

Publisert

Brings nye pakketerminal blir bygget på logistikkområdet Södra Stigamo i Vaggeryd kommune, og får en totalflate på 32.000 m². Den skal erstatte dagens lager i Torsvik, som er på 15.000 m².

Når Bring flytter inn i 2025 blir det selskapets største anlegg i Sverige, og blant de største i Norden. Tomten er på 125 mål og her finnes muligheter for fremtidig ekspansjon.

– Våre pakkevolumer har økt med nesten 250 prosent siden 2019, og veksten bare fortsetter. Å øke kapasiteten i Jönköping betyr at vi kan fortsette å vokse i fremtiden, sier Hanna Jonasson, driftsdirektør og administrerende direktør i Bring Parcels AB.

–Dette blir Brings absolutt største terminal i Sverige og blir edderkoppen i nettet. Alle involverte legger stor vekt på godt samarbeid og felles utvikling for å understøtte fremtidens logistikkløsninger, kommenterer Fredrik Nygren, kommersiell leder i Logicenters.

Logistikkanlegget utvikles med moderne teknologi og høye krav til lavt energiforbruk. Det skal monteres solceller på taket med kapasitet på 500 kW og det forberedes flere ladestolper enn ved alle selskapets terminaler i Sverige.

Powered by Labrador CMS