Med UPS´ nye Norden-sjef til Kiel

Den nyutnevnte adm. direktøren i UPS Norden, Boris Dobberstein (44), var med tur-retur Kiel.

Publisert Sist oppdatert

Vi traff Dobberstein på Kielfergen under Årskonferansen til Logistikkforeningen nylig, hvor han også var en av innlederne.

Nordmenn er viktig

Han forteller til Mtlogistikk at det er av stor betydning å få treffe norske kunder, og som har en sentral rolle i hans daglige virksomhet på UPS Nordens hovedkontor i Stockholm.

Dobberstein er utnevnt som Norden-sjef 20 år etter at han begynte UPS-karrieren som internasjonal Account Executive i Nuremberg, Tyskland.

Utvidet ansvar

Dobberstein fra Dortmund i Tyskland har nå fått ansvar for mer enn 1800 ansatte, samt drift, virksomhetsutvikling, strategi og støttefunksjoner for UPS i Norge, Danmark, Finland, Sverige og Island. Han overtar etter Michael Düster, som har blitt Transportation manager for UPS i Tyskland.

– Med ansettelsen av Dobberstein styrker UPS servicenivået for kunder i de nordiske landene, sier Cindy Miller, direktør for UPS Europa.

Viktig for flyfrakten

Foruten å ha spilt en avgjørende rolle i utformingen av selskapets flyfraktvirksomhet har Dobberstein hatt flere lederstillinger i UPS Europa, USA, Midtøsten og Afrika innen International Sales and Customer Automation, e-Commerce Technology Support, og e-Commerce Sales.

- Jeg ser frem til å skape vekst både i Norge og Norden, samt utvikle videre vårt gode omdømme på logistikkløsninger, sier Dobberstein.

Dette er UPS

UPS er en global leder innen logistikk som tilbyr et bredt utvalg av løsninger, blant annet transport av pakker og frakt, tilrettelegging av internasjonal handel og implementering av avansert teknologi for å styre forretningsdriften mer effektivt. Med hovedkontor i Atlanta, USA betjener UPS over 220 land og territorier verden over.