Arild Brennholm begynner nå en ny epoke i Copp Norge. Foto: Per Dagfinn Wolden

Arild Brennholm til Coop Norge

Arild Brennholm forlater logistikken i Elektroskandia til fordel for Coop Norge.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Distribusjonsdirektøren har hatt en sentral rolle i logistikkutviklingen i landets største elektrogrossist i en årrekke.

Brennholm har bidratt til å gjøre logistikk til den viktigste bærebjelken. Det har resultert i fleksible og skreddersydde leveringsløsninger, samt effektive plukk- og lagringsløsninger.

- Etter 10 år som distribusjonsdirektør hos Elektroskandia, begynner nå en ny epoke i min yrkeskarriere som senior prosjektleder hos Coop, sier Brennholm og fortsetter:

- Jeg gleder meg til å bli kjent med en helt ny organisasjon i stor fremgang, og lære av mange dyktige kollegaer i Coop.

Solid bransjemann

 

Med unntak av et par år i DHL har Brennholm jobbet i Elektroskandia siden 2001, de siste ti årene som distribusjonsdirektør.

Brennholm startet imidlertid logistikk-karrieren etter endt logistikkutdanning ved Høgskolen i Molde som Import Manager i NICA. I 1999 ble han ansatt som logistiker i Schenker AS, den gang Linjegods, og startet karrieren i Elektroskandia to år senere.

Brennholm har i flere år hatt sentrale roller i Logistikkforeningen, Østlandet.

Sterkt team

Vi antar at Coop nå har fått et sterkt logistikk-team. Eirik Borge, prosjektleder for logistikkintegrasjonen i Coop, har nå fått sin venn og bransjekollega Arild Brennholm på laget. Brennholm og Borge har også samhandlet i flere år gjennom sentrale roller i Logistikkforeningen.

I volum frakter Coop, etter oppkjøpet av Ica for et par år siden, årlig 2,5 mill. m3 varer til sine butikker. Det vil si ca. 10.000 m3 varer hver eneste dag.

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1250 dagligvarebutikker.

Powered by Labrador CMS