Daglig leder hos Gausdal Landhandleri transport, Torleif Seielstad (tv) og avdelingsleder, transport hos APX systems Jan Ole Hansen.

Gausdal Landhandleri systematiserer transporten med skybasert løsning

- Vi har vært på jakt etter en løsning som spesielt dekker visualisering, stabilitet, ryddig kjøre- og utleveringsapp samt brukervennlighet.

Publisert

Gausdal Landhandleri har 45 biler i tillegg til innleide kjøretøy som distribuerer varer fra tre steder i Sør-Norge. Selskapet så behovet for en mer moderne, funksjonsrik og integrerbar transportløsning, og lette i markedet. 

– Vårt behov var ikke dekket i dagens løsning, og vi har vært på jakt etter en løsning som spesielt dekker visualisering, stabilitet, ryddig kjøre- og utleveringsapp samt brukervennlighet, for å nevne noe, sier Torleif Seielstad, medeier og daglig leder i Gausdal Landhandleri Transport (GLT).

Valget falt til slutt på TA+ fra APX systems, opplyser leverandøren i en pressemelding.

– Når det gjelder visualisering så vil brukergrensesnittet med enkel lasteplanlegging sammen med automatisk vekt- og volumberegning være viktig. Selvsagt sammen med parameterstyring. Det får vi nå, sier Seielstad.

Integreres

Løsningen blir integrert med GLTs ERP-system, slik at transportoppdragene kommer rett inn i TA+. TA+ vil vise alle varer sammen med ulike logistiske data, opplyser APX System i en pressemelding. Løsningen er helt skybasert.

– Dette er en ekte TA, TMS og Last Mile-løsning – i én og samme drakt. Den klarer små og store oppgaver. Alt fra enkel transportbestilling mot alle transportører til store oppgaver, hvor flere hundre biler skal optimaliseres med flere tusen kolli, sier daglig leder i APX Systems, Jan Erik Evanger. 

Returoppdrag, automatisk pakkesortering, fakturakontroll og integrasjoner, er noen andre funksjoner i løsningen. 

Til Sverige

APX Systems er for øvrig i ferd med å bli internasjonal. 

– I løpet av januar etablerer vi eget kontor i Stockholm. Første løsning er allerede solgt til et selskap i Karlstad. Løsningen er også integrert mot vår egen WMS, men kan integreres mot alt og alle, sier Evanger.

Powered by Labrador CMS