Maiken Therese Kallesen, salgssjef i Apport Systems, inviterer til webinar.
Maiken Therese Kallesen, salgssjef i Apport Systems, inviterer til webinar.

Fra leverandør til kunde på 90 minutter

- Vi vil ta dere med på en reise gjennom hele verdikjeden og belyse hvilke systemer, tiltak og strategier som ligger bak veien mot suksess.

Publisert

Det forteller Maiken Therese Kallesen, salgssjef i Apport Systems som inviterer til webinaret: Fra leverandør til kunde på 90 minutter, 26. januar 2021.

Kallesen spør om hvilke kriterier som står sentralt for å oppnå en kostnadseffektiv og robust verdikjede.

- Og hvordan skal vi på best mulig måte omstille oss i henhold til forandringene i markedet? Her finnes det ikke noe enkelt svar, men webinaret skal gjennom eksperter belyse hva som sksjer på fagfeltet. I tillegg er det flere bransjer som kan lære av de som har opplevd mest motgang med Covid-19, sier Kallesen og fortsetter:

Må være proaktiv

- I et marked med raske omstillinger og stadig endrende kundebehov muliggjort av teknologiutviklingen, så må vi være proaktiv i vår strategiske tenkning for å kunne henge med og videreutvikle oss i takt med kundenes ønsker. Spesielt har servicebransjen hatt store utfordringer. Det som ofte karakteriserer suksess, er hvordan man har klart å manøvrere i motvind og hva man har lært på veien, sier salgssjef Maiken Therese Kallesen i Apport Systems.

I kraftig omstilling

På programmet står Blue Ridge Planleggingsløsninger. Servicehandelen er under kraftig omstilling, noe som stiller store krav til planleggingssystemer.

Det stilles krav om en robust og effektiv logistikk i en bransje med høye krav.

Jan van der Burg, adm. direktør i Servicegrossistene stiller spørsmålet: Hvordan COVID-19 resulterte i akselererende endringer i kundeadferd i servicemarkedet

Iman Winkelman, leder i Virke Servicehandel, spør: Hvordan se muligheter i et stadig tøffere marked?

Og representant fra Consignor gir et innblikk i den beste kundereisen med dynamiske fraktvalg i nettbutikken.

Webinaret går over Teams mellom kl. 09:30 - 11:00.