Håndterminal for Android og Windows

Intermec lanserer håndterminalen CN51, som er selskapets første produkt med Android eller Windows i én og samme enhet.

Publisert Sist oppdatert

Intermec, som er en del av Honeywell Scanning & Mobility, forteller i en pressemelding at dette er en fleksibel og brukervennlig løsning som er utviklet for bruk ved butikkleveranser, transport, logistikk og feltvirksomhet.

-  Med støtte for både Windows og Android viser CN51 Intermecs innovative engasjement og evne til å imøtekomme behovene hos bedrifter med et globalt arbeidsfelt, sier Peter Fehl vice president for global marketing på Honeywell Scanning and Mobility.

CN51 har en stor berøringsskjerm som er godt lesbar utendørs, og har plass til både signaturer og lesing med færre skrollinger. Intermec lover også topp moderne batteri som varer et helt 12-timers skift eller mer uten avbrudd.

Den nye CN51 er kompatibel med eksisterende CN50 installasjoner og tilbehør, og er den naturlige oppgraderingen fra den forrige modellen.

Nye CN51 leveres med Intermecs egne høyeffektive kameraer, for optimal skanning av 1D- og 2D-strekkoder.

Terminalen har også et kamera med 5 megapiksler, og har bildebehandlingsprogram og funksjoner som Mobile Document Imaging (MDI) og Remote Deposit Capture (RDC).

- Selv om robuste håndterminaler er mer utformet for å være tilpasset applikasjon og bruksområde enn en smarttelefon, vil gjerne brukene at de skal ha de samme funksjonelle opplevelsene som sin smarttelefon, sier David Krebs, vice president of mobile & wireless, VDC.