Ntex «føder» en datter

Ntex starter drift av egen terminal og lager ved å etablere datterselskapet Ntex Terminal AS på Vinterbro utenfor Oslo.

Publisert Sist oppdatert

– Vi sikrer fortsatt god kvalitet på godshåndteringen via denne terminalen. Samtidig har vi etablert en stabil plattform for videre vekst i tråd med våre strategier, forteller adm. direktør Andreas Hoel Nikolic i Ntex AS til Moderne Transport.

Fasilitetene er på 3500 m2 med seks porter og eget ekspedisjonskontor. Ntex Terminal er i samme bygg som morselskapet har kontorlokaler.

Fysisk tilstede

- Det er en stor fordel at våre speditører har mulighet til å fysisk se godset, sier Nikolic.

Det nye 3PL-lageret er godt utstyrt med et moderne IT-system og er åpent mellom kl. 07.00 og kl. 17.00.

– Kapasiteten er på 2500 palleplasser. Vi tilbyr også langtidslagring på gulv på et 1500 m2 stort areal. Lageret holder en helårstemperatur over +15 grader, forteller Nikolic.

Omfattende

Terminalvirksomheten har i dag tre ansatte. Ifølge Nikolic vil det vil bli behov for flere ansatte innen kort tid.

Han forteller at Ntex AS siden etableringen i desember 2011 har vokst til en forventet omsetning på over 75 millioner kroner i 2015, og at selskapet i dag har 20 ansatte.

- Satsningsområdet er transport av stykk- og partigods innen Norden, samt til og fra UK og Kontinentet, sier Andreas Hoel Nikolic.

Det svenske transport- og logistikkselskap Ntex har hovedbase i Göteborg. Selskapet er nå tilstede i Norge, Sverige, Polen, Estland, Latvia, Litauen, Tyskland og England.