TURNE: Iveco vil levere kjøretøy for den kommende Metallica-turneen, og blir så ledes å se på Ekebergsletta under Tons of Rock neste juni.

Brukte en milliard euro på å fornye alle modellene

BARCELONA: Foran en fullsatt sal med nærmere 1500 gjester, kunne Ivecos lastebil-sjef Luca Sra fortelle om en omfattende oppgradering av alle modellseriene.

Publisert

I tillegg til å fornye modellseriene har selskapet også lansert en rekke nye tjenester. Samtlige biler i Europa vil være fullt oppkoblet slik at disse tjenestene kan benyttes.

FORNYER: Alle modell-seriene blir fornyet fra og med MY2024.

– Med endelig lansering av S-eWay trer Iveco nå inn i det tyngre elektriske segmentet. De første bilene skal være ute i markedet i Q1 2024.

– S-Way kommer også med en helt ny motor, xC-13 Cursor motoren fra FPT som ble vist frem under IAA er nå klar. Dette er en motor som er konstruert for å kunne benyttes med diesel, gass og hydrogen. Nå lanseres den i diesel og gass-versjoner, men en testutgave med hydrogen er allerede under testing. S-Way har også ett helt nytt interiør.

S-WAY: Den nye grillen leveres i hele åtte ulike utførelser for at kunden skal kunne sette sitt eget preg på bilen.

– Eurocargo-serien har gjennomgått en total fornyelse av alt det du ikke ser. Den har en helt ny generasjon Tector 7 CNG-motorer og en helt ny 8-trinns automatgirkasse.

– Daily kommer med ett oppgradert dashbord med blant annet en ny innebygd telefonholder. Singel-hjul chassiset er blitt lettere, noe som gir økt nyttelast på rundt 50 kilo.

– eDaily får mulighet til ett ekstra batteri på 7,2-tonneren, noe som øker rekkevidden på denne til 240 km. I tillegg kan man nå velge mellom lading i fronten som tidligere eller ladeuttak på siden i Chassis-utgavene.

– Samtlige modeller har fått oppdatert sikkerhets- og assistanse pakkene (ADAS-Systemer) slik at de tilfredsstiller de kommende kravene og langt på veil vil tilfredsstille kommende krav.

INTERIØR: Nytt Interiør i Eurocargo

– For å gjøre livet enklere for de som ønsker en overgang til elektriske drivlinjer har Iveco også opprettet ett eget program «GATE» hvor kunden betaler for bruk av bilen og Iveco kan ta hånd om alt det praktiske rundt ladeinfrastruktur, hydrogenfylling etc.

– Iveco benyttet også anledningen til å introdusere en helt ny logo

– Sist men ikke minst så vil Iveco være partnere for den kommende Metallica turneen og levere batterielektriske og gassdrevne kjøretøy for turneen.

EUROCARGO: Nye drivlinjer og nye sikkerhetssystemer gjør at under skallet er Eurocargo helt ny.
Powered by Labrador CMS