Godt driv for Losby-konferansen

Østlandsavdelingen i Logistikkforeningen.no retter blikket mot Losby gods.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under østlandsavdelingens generalforsamling i Oslo i går ble mye fokus rettet mot avdelingens nye hjertebarn, Losby-konferansen i 10. september.
Som kjent arrangerer avdelingen hver vår en årskonferanse til Kiel med mellom 200 og 250 deltagere. Suksessen til sjøs skal nå følges opp med et "frokost-til-frokost"-arrangement på land i idylliske naturomgivelser i Lørenskog. På generalforsamlingen kom det frem at det meste er i rute med konferansen, der foredragsholderne begynner å komme på plass. I den nærmeste tiden vil det komme mer smådrypp her på mtlogistikk.no om den faglige menyen.

Styret kunne fortelle at påmeldingen til konferansen er begynt, og at det allerede etter kort tid har vært god respons.
- Vi legger opp til at konferansen skal være for de som overnatter, nettopp for å ivareta den viktige nettverksbyggingen som er så viktig for oss i Logistikkforeningen. Med bare 70 rom, er det ikke annet å si enn "førstemann til mølla", humrer styremedlem Knut Rinden, som understreker at det fort kan bli fullbooket hvis man drøyer for lenge med å melde seg på.

Økt kapasitet

Under årsberetningen var styreleder Cato Hoberg raus i sin karakteristikk av sine styrekolleger.
- Jeg føler at det styret vi har nå utfyller hverandre på en utmerket måte, ikke minst har vi fått en god fordeling av arbeidsoppgaver som gjør at vi har større kapasitet enn noen gang. Tidligere var årskonferansen til Kiel nesten mer enn nok, men nå har vi fått en bra driv i styret og kan ta på oss ytterligere en konferanse, sa Hoberg.

Styrelederen kan se frem til flere fine stunder med det samme styret. I likhet med Hoberg selv, ble tre andre styremedlemmer gjenvalgt. Styret vil dermed fortsatt bestå av Cato Hoberg (styreleder), Roger Thompson (kasserer), Helge Sundby (nestleder), Arild Brennholm (styremedlem), Knut Rinden (styremedlem), Agnete Segalstad (styremedlem) og Anne Hagerup Heggdal (styremedlem).

Powered by Labrador CMS