RFID-pris til ACT System

Kåret til RFID-Specialist Partner of the year av Intermec.

Publisert Sist oppdatert

Intermec, som eies av Honeywell, og som er verdens ledende produsent av strekkode- og RFID-utstyr, tildelte ACT System prisen som «RFID-specialist Partner of the year» for EMEIA-regionen, som innebefatter Europe, Middle East, India & Africa. Prisen ble delt ut i Barcelona i juni, med 550 Intermec-partnere til stede.  

Det norske selskapet, som også mottok RFID-bransjens «Oscar» i Orlando i 2010 for RFID-løsningen de leverte til Minera, trekkes nå frem som «lokomotivet» innen RFID-implementering i regionen.

- RFID ble i mange år «hypet» opp av mange - som fremtidens løsning. Den skulle ta over etter strekkoder og komme inn på banen som en teknologi som skulle løse «alt» Her, som ellers, skulle det vise seg at kunnskap rundt programvare- og systemløsninger, skulle bli avgjørende. Det var ikke nok å sette opp antenneutstyr, montere brikker og kjøre i gang. ACT system har gått den lange veien, med å lære seg teknologien og dens utfordringer, og får dette nå betalt ved å levere flere løsninger, forteller daglig leder Jan Erik Evanger stolt.

- Vi møtte flere aktører som hadde måttet ta tilbake sine løsninger, fordi de ikke fikk teknologien til å fungere, forklarer Evanger, som mottok prisen på vegne av hele teamet i ACT System.