F.v. Bjørn Erik B. Helgeland, COO ABAX Group, Petter Quinsgaard, CEO ABAX Group.
F.v. Bjørn Erik B. Helgeland, COO ABAX Group, Petter Quinsgaard, CEO ABAX Group.

ABAX kjøper konkurrent

ABAX har kjøpt den danske konkurrenten Fleetfinder ApS. ABAX dobler dermed porteføljen i Danmark og inntar en klar markedsledende posisjon.

Publisert

Fleetfinder-oppkjøpet innebærer en økning i ABAX-porteføljen med over 7000 abonnenter. Totalt har ABAX nå ca. 220.000 enheter i kundebasen.

- Jeg er veldig fornøyd med at Fleetfinder nå blir en del av ABAX. Vår lange erfaring fra bransjen i Danmark kombinert med ABAX’ teknologiske løsninger, og kunnskap om markedene i Europa, er en fin match. Vi ser frem til å bli en del av ABAX-familien, sier Morten Callessen, CEO Fleetfinder ApS.

- For ABAX er oppkjøpet en viktig strategisk beslutning som i stor grad styrker vår posisjon i Danmark og i Norden. Markedene i Europa vokser raskt og kappløpet om de ledende posisjonene tetner til. Med god støtte fra våre eiere i Investcorp, skal vi sørge for at ABAX vil spille en viktig rolle når vi går inn i 2018, sier Petter Quinsgaard, CEO ABAX Group.

Solid team

Morten Callessen og fem medarbeidere fra Fleetfinder blir med videre i ABAX. Callessen har også valgt å reinvestere i ABAX og vil spille en viktig rolle i selskapets videre ferd i Danmark. Han tar med seg mer enn 18 års erfaring fra bransjen.

- Det er viktig for oss at Callesen valgte å bli med ABAX videre. Han vil sammen med vår danske direktør, Pam Singh og hennes team, bli en viktig brikke fremover. Både Callesen og resten av teamet fra Fleetfinder tar med seg mye verdifull erfaring inn i organisasjonen vår, sier Bjørn Erik Helgeland, COO i ABAX Group.