Oppgradert Opel Movano.
Oppgradert Opel Movano.

Oppgradert Opel Movano

En solid oppgradering gjør Opel Movano mer moderne og brukervennlig, med førerstøttesystemer vi kjenner fra Opels personbiler.

Publisert

Et nytt kamerasystem sørger for at føreren har full oversikt over hva som befinner seg bak bilen, også ved kjøring i vanlig trafikk. Bilen har varsling ved biler, sykler og andre trafikanter i blindsonen og varsling ved uønsket filskifte.

Sidevindassisten er et annet viktig sikkerhetssystem i Movano. Store varebiler er mer utsatt for sidevind, og systemet bruker den elektroniske stabilitetskontrollen til å hjepe føreren under vanskelig forhold.

Automatisk blending av fjernlys er også på plass.

Innvendig er Movano nå tilgjengelig med en syvtommers berøringsskjerm som støtter både Apple CarPlay og Android Auto, og den har støtte for trådløs lading.

Luftfjæret sete og 22 oppbevaringsrom

Opel Movano er tilrettelagt for å gjøre hverdagen så enkel og fleksibel som mulig for brukeren. 22 oppbevaringsrom med smarte løsninger som et hanskerom, med opptil 10,5 liters kapasitet, som åpnes på samme måte som en skuff.

Luftdempet sete bidrar til komfort for føreren.

Som tidligere er Movano tilgjengelig i fire lengder og tre høyder. Den kommer med opptil 17 kubikkmeter lasterom. Avhengig av oppsett kan Movano frakte opptil fem europaller.

Et moderne trekløver

Oppgraderte Movano føyer seg inn i rekken av oppgraderte varebiler hos Opel; sammen med en helt ny Opel Vivaro og nye Opel Combo.

Det nye frontdesignet på Opel Movano sørger for å tydeliggjøre familielikheten med resten av Opel-familien.

Signaturen er de nye LED-kjørelysene, som skaper den karakteristiske vingen som knyttes sammen med blitzen i sentrum av grillen.