Nye Renault Master kommer i en ekstra godt utstyrt variant, Red Edition.
Nye Renault Master kommer i en ekstra godt utstyrt variant, Red Edition.

Toppspekket Master til Norge

Renault Trucks lanserer den nye Master med nytt design, et helt nytt interiør, med blant annet nytt funksjonelt dashbord og ratt. Til Norge kommer også en toppspekket versjon.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi har store forventinger til denne modellen, sier Viggo Noreng, salgsdirektør i Renault Trucks Norge.

- Designet på bilen, de svært fornuftige driftskostnadene, samt førerassistentpakken, gjør dette til en skarp konkurrent i det norske markedet.

Seks motoralternativer vil bli tilgjengelig. Bilen kan i første omgang bestilles med Euro 6d-temp og Euro VI diesel-motorer, fra 130 til 180 hk, og et dreiemoment på 400Nm. I tillegg vil det etter planen i løpet av 2020 tilbys en elektrisk motor på 57 kW i det norske markedet.

- Alle våre diesel-motorer kommer med Twin-Turbo teknologi, som kombinerer høyt dreiemoment og kraft på lavt turtall for optimal kjøring, sier Noreng, dette gir en drivstoffreduksjon på opptil 1 liter per 100 km, og CO2-verdier godt innenfor EU-kravene, sier Noreng.

Renault Master Red Edition en topputstyrt spesialversjon som kommer i forbindelse med lanseringen. Den er tiltenkt norgeslansering høsten 2019. Bilen kan tilby aktiv nødbremsassistent, sidevindassistanse, permanent sikt bakover via kamera, blindsonevarsling og parkeringsassistanse. Versjonen topp utstyrt, og kan fås i alle modell- og chassisvarianter, og kommer standard med en 150 hk/385 nM Euro 6d-temp-motor.

Viggo Noreng, salgsdirektør i Renault Trucks Norge, har store forventninger til nye Renault Master.
Viggo Noreng, salgsdirektør i Renault Trucks Norge, har store forventninger til nye Renault Master.

I tillegg vil Red Edition ha en elegant kromgrill, LED-lys, carbon-look med krom-detaljer i interiøret, med moderne og tidsriktig linjer.

- Vi vet at våre kunder setter pris på fornuftige og ergonomiske løsninger i førerhuset, derfor har vårt design-team jobbet spesielt med å få fram dette.

Store oppbevaringsrom med one-touch åpningsmekanismer, og trådløs lading til mobiltelefonen, er bare noe av det design-teamet har kommet opp med. I tillegg vil du i denne modellen få med komfort- og sikkerhetspakken som inkluderer AC, cruise control og hastighetsbegrenser, lysassistent og regnsensor, radio med USB- og Bluetooth tilbkobling, sidevindassistent og smartnøkkel, skriver Renault Trucks i sin pressemelding.

Interiøret er kraftig oppgradert og modernisert.
Interiøret er kraftig oppgradert og modernisert.

- Denne utgaven er en utstyrsbombe i kombinasjon med fantastiske kjøreegenskaper og praktiske løsninger, alt en sjåfør trenger i arbeidshverdagen, sier Noreng entusiastisk.

Master kommer i mange ulike chassisstørrelser. Her en lang variant.
Master kommer i mange ulike chassisstørrelser. Her en lang variant.

På den norske versjonen vil vi i tillegg kunne levere Medianav 4 multimedia system, en 7” multi-touch skjerm med Android AutoTM og  Apple CarPlayTM  inkludert.

Noreng åpner ordrebøkene allerede nå.

- Leveringstiden vil variere noe ut i fra modell og påbygg, men vi har allerede startet planleggingen med fabrikken, og forventer levering av de første bilen i løpet av fjerde kvartal 2019.

Powered by Labrador CMS