Slik skal bygget se ut ved ferdigstillelse.

Leier ut sin siste Vestby-eiendom

NREP Logicenters leier ut 17.800 m² til Vinhuset i Vestby, og ser nå etter andre utviklingsmuligheter i regionen.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I logistikkparken Vestby, syd for Oslo, har NREP Logicenters signert en leieavtale med Vinhuset, som er eid av Norgesgruppen. Leieobjektet er det 17.800 m² logistikkbygget Stormåsan 42. Vinhuset forventes å flytte inn i september 2023. Vinhuset leier hele eiendommen.

– Vi ser frem til å flytte inn i et effektivt nytt moderne bygg tilpasset fremtiden og våre behov etter sommeren. Det var viktig for oss å få et bygg som holdt bra miljøprofil med solceller på taket og muligheten for å lade elektriske lastebiler. Valg av lokasjon falt også naturlig på Vestby, hvor flere av våre samarbeidspartnere er lokalisert, sier Stig W Jørgensen CEO i Vinhuset.

De siste fem årene har NREP Logicenters utviklet og leid ut flere store eiendommer i Vestby, men nå er det fullt.

– NREP Logicenters synes det er veldig morsomt å få inn Vinhuset i vår portefølje. Vinhuset og Norgesgruppen er selskaper med svært likt verdigrunnlag som NREP når det kommer til bærekraft. Vi har hatt en ambisjon om å få BREEAM Excellent, men det ble ikke mulig siden det har vært dyrket mark på tomten tidligere. Vi er opptatt av å knytte til oss solide vekstselskaper og har som strategi å være en vekstpartner for våre leietakere, sier Ruben Krantz Kringstad, Commercial Manager med ansvar for utleie og igangsetting av nybygg i NREP Logicenters.

Vestby Logistikkpark har en strategisk beliggenhet med langs E6 på vei mot Oslo. Området har også gode transportmuligheter med nærhet til havnene i Moss og Gøteborg.

Siden 2018 har NREP Logicenters totalt utviklet 135.000 m² BTA logistikkbygg i Vestby, bygget på 260.000 m² tomt. Avtalen med Vinhuset gjør at NREP Logicenters nå er helt utsolgt i Vestby og jakter nye utviklingsmuligheter i regionen.

Blant Logicenters eksisterende leietakere i Norge i finnes blant annet Schibsted, HeltHjem Netthandel, New Wave Morgenlevering, Oda, Coop, Maske, Malomo 3PL, Foodbroker, Domstein, Barnas Hus, GPA, Movement, NTEX, Filetfabrikken, Andvord og Prime Cargo.

Powered by Labrador CMS