Pakkeautomater fra Instabox er en fleksibel og effektiv tjeneste som forenkler henting og utlevering av pakker, sier Nora Mile Helgesen, kommunikasjonssjef i Kiwi.

Røde pakkebokser i grønne butikker

Instabox og Kiwi Minipris har inngått avtale om at Instabox kan få utplassere pakkeautomater ved utvalgte Kiwi-butikker.

Publisert

Gjennom avtalen med Kiwi, vil Instabox kunne gi enda flere muligheten til å oppleve en av markedets smidigste leveringstjenester, i en ellers hektisk hverdag. Pakken blir dessuten oftest levert med drivstoff som biodiesel (HVO100) og elektrisitet, opplyser Instabox i en pressemelding.

– I Kiwi ønsker vi å bidra til at kundene våre har tilgang til smidige og gode løsninger i en ellers hektisk hverdag. Pakkeautomater fra Instabox er en fleksibel og effektiv tjeneste som forenkler henting og utlevering av pakker, sier Nora Mile Helgesen, kommunikasjonssjef i Kiwi.

Instabox har siden lanseringen i Norge fortsatt å ekspandere og så sent som i april i år ble det annonsert at leveringssonene i Kristiansand ble utvidet samtidig som en ny terminal ble åpnet i sentrale Oslo.

Powered by Labrador CMS