Alltid oppdatert informasjon på lyslisten i fronten på automaten gjør jobben lettere for plukkeren.
Alltid oppdatert informasjon på lyslisten i fronten på automaten gjør jobben lettere for plukkeren.

LED-list gir lettere plukk

Smart lyslist med oppdatert info gjør det lettere å plukke feilfritt.

Publisert Sist oppdatert

Kardex har introdusert en lyslist til sine lagerautomater, kalt Display LED Navigator. Den gjør ordreplukk lettere og raskere for nye og eksisterende Kardex-kunder.

Lyslisten har en statuslinje og nedtellingsfunksjon, som indikerer når det er klart for å plukke. Dette gjør at operatøren kan plukke til nøyaktig riktig tidspunkt. En fargenavigator gir operatøren intuitiv veiledning. Med et multifarget display, kan man utføre flere typer plukkstrategier. Listen har også en funksjon hvor forskjellige språk kan settes opp, som viser språk og tegn alfabetisk for ønsket språk, f.eks. kinesisk, japansk og koreansk, opplyser Kardex i en pressemelding.

Her er Kardex' egen video om hvordan systemet fungerer:

Tilbakemeldingen fra Kardex'kunder som har testet systemer er at hovedfordelen ved posisjonslisten er forbedret plukknøyaktighet. Ved å vise ordreinformasjon per artikkelnummer, beskrivelse, dimensjoner, lokasjon og antall, har feilplukk forsvunnet. Pålitelig navigasjon er sikret, og operatøren får en visuell bekreftelse som igjen gir ytterligere pålitelig ordreplukk.

- Vår forskning viser at nøyaktig og raskt ordreplukk er like viktig som brukervennlighet for våre globale kunder. Vi utviklet en ordreplukk løsning som overgår alt som er tilgjengelig på markedet i dag, ved å fokusere på firmaet’s og den enkelte operatøren’s behov. LED Navigator posisjonslisten er designet for å forenkle menneske-maskin-interaksjonen, ved å bruke avanserte indikatorer med farge, lys og skriftlige elementer. Den forbedrer plukkeffektivitet, plukk nøyaktighet og prosess pålitelighet. Dr. Volker Jungbluth, Head of Corporate Technology, Kardex AG