Geir A. Mo har vært en profilert leder i Norges Lastebileier-Forbund. Nå er det slutt.
Geir A. Mo har vært en profilert leder i Norges Lastebileier-Forbund. Nå er det slutt.

Ferdig i NLF - sluttet brått

Etter elleve år som administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund kom den overraskende meldingen om at Geir A. Mo forlater stillingen, mer eller mindre på dagen.

Publisert Sist oppdatert

Til NLFs egen hjemmesider uttaler Mo at dette er et riktig tidspunkt for et lederskifte:

- Jeg har vært leder i NLF i 11 år nå. Det har vært en spennende og utfordrende tid og jeg er veldig stolt og takknemlig over å ha vært en del av den gode utviklingen NLF har hatt i disse årene. Nå er imidlertid tiden inne for å slippe nye krefter til for å utvikle forbundet videre sammen med de ansatte og tillitsvalgte. 

Forbundsleder Tore Velten sier:

- Jeg er takknemlig for den jobben Geir A. Mo har gjort for NLF gjennom mange år. Han har vært en tydelig og god leder for forbundet som har levert gode resultater for NLFs medlemsbedrifter og norsk transportnæring i de 11 årene han har ledet NLF sier Velten.

- Selv om ny leder ikke er på plass ennå, er jeg trygg på at vi har et lag av meget dyktige medarbeidere som fortsatt vil gjøre en fantastisk jobb for norsk transportnæring under midlertidig ledelse av viseadm. direktør Jan-Terje Mentzoni, sier Velten.

Tore Velten kan også fortelle at han selv vil ta en noe mer synlig rolle i tiden som kommer og samtidig ha fokus på å videreutvikle engasjementet til de tillitsvalgte.

Ingen ytterligere kommentarer per nå

Moderne Transports og søsterpublikasjon AT.no har vært i kontakt med både Velten og Mo for ytterligere kommentar. Velten henviser til det som allerede er opplyst på Lastebil.no, mens Mo sier han ikke ønsker å kommentere ytterligere nå, annet enn at det ikke er noe dramatikk i avgangen.

Mo sier også at han kommer til å uttale seg mer om noen dager, om hva han skal jobbe med videre, men han ønsker ikke å si noe om det i dag.

Powered by Labrador CMS