Ted Söderholm blir ny vd i Green Cargo AB fra årsskiftet.

Ny sjef i Green Cargo

Ted Söderholm tiltrer som ny vd for Green Cargo AB ved årsskiftet.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Han kommer fra stillingen som vd i DHL Express Sweden.

- Det er med glede vi har lykkes med å rekruttere Söderholm til Green Cargo. Hans brede ledererfaring innen transport- og logistikkbransjen vil være en stor styrke for oss, sier Green Cargos styreleder, Jan Sundling.

Ifølge Sundlin blir Söderholms viktigste oppgaver sammen med ledelsen og øvrige medarbeidere å fokusere på god lønnsomhet gjennom punktlighet, kvalitet og effektivitet.

Solid skinne-aktør

Green Cargo er en viktig del av det skandinaviske næringslivet. Den svenske transportørens godstog frakter råvarer og annet gods døgnet rundt til industrier i ulike deler av Skandinavia og Kontinentet.

– Jeg ser fram til å utvikle virksomheten sammen med selskapets øvrige team, sier Green Cargos nye VD, Ted Söderholm.

Han har siden 2006 hatt flere ledende roller innen DHL-konsernet, de siste åtte årene som vd i DHL Express Sweden. Söderholm har også arbeidet i Accenture.

Konsernet

Green Cargo kjører 400 godstog i døgnet i Sverige og erstatter 10.000 lastebiltransporter på veinett. Jernbaneaktørens nettverk omfatter godstransport til 270 plasser i Sverige og Norge, og med samarbeidspartnere i hele Europa.

Green Cargo eies av den svenske staten. Konsernet har 1900 ansatte og en årlig omsetning på 4,3 milliarder svenske kroner.

Powered by Labrador CMS