Rekordresultat for Dachser Norway

Dachser Norways positive resultat har økt med nesten 70 prosent.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Resultatet før skatt har nemlig økt fra 23,1 millioner kroner i 2019 til drøye 39,3 millioner kroner i 2020, opplyser Dachser Norway i en pressemelding.

Armend Krasniqi, General Manager hos Dachser Norway, er stolt over at bedriften har gjennomført et svært godt år, selv i vanskelige 2020.

- 2020 er et år ingen av oss vil glemme. Jeg er ekstremt imponert over den solidariteten og lojaliteten alle har utvist. Hadde det ikke vært for den unike lagånden, og det enestående engasjementet blant de ansatte, ville resultatet sett helt annerledes ut,» sier Armend Krasniqi, General Manager hos Dachser Norway i en pressemelding.

Ifølge pressemeldingen klarte Dachser Norway å opprettholde god produktivitet og trengte ikke å gå på kompromiss med verken kvalitet eller god service, selv i et pandemi-år.

Armend forteller at dette har ledet til god kundelojalitet, og at de har kunnet fortsette med en kontinuerlig tilførsel av nye kunder gjennom hele året. Ved å holde en stødig kurs mot målet deres om å styrke markedsposisjonen på det norske markedet, har organisasjonen økt resultatet før skatt med nesten 70 prosent.

- Forretningsaktiviteten gjennom det siste året har vært sterkt varierende, og det har vært utfordrende å henge med i svingene. Vi har imidlertid klart å beholde overblikket og tenke fremover. Vi er målrettet, og viker ikke fra strategien vår om å levere kvalitet og pålitelighet. Jeg tror det er denne innstillingen som gjør at kunder velger oss igjen og igjen, forklarer Armend.

Powered by Labrador CMS