Coop CLog Lastebil 2016 kalenderClog Coops lager på Gardermoen.

Bli med inn i Coops logistikkmaskin

Nå kan du få bli med inn i CLog på Gardermoen, Europas mest automatiserte matvaredistribusjonsanlegg. Meld deg på her.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag 17. november har Logistikkforeningens medlemmer en unik mulighet til å bli med inn i Coops automatiserte logistikksentral, CLog, ved Gardermoen.

Logistikksenteret er på 52.000 m2 med en takhøyde opp til 28 meter og er Coops sentrallager for hele Norge, samt regional lager for Østlandet. Anlegget kan skryte av å være det mest automatiserte distribusjonsanlegget for dagligvarer i hele Europa.

Deltakerne får høre Ove Bjørgum, Disponent CLog, og Tore Nygaardsmoen, Utviklingssjef Logistikk, Coop Norge Handel AS, fortelle om hvordan lageret fungerer, hvorfor det er så viktig for Coop og hvilke erfaringer man har gjort seg etter de første årene med drift. Deretter blir det en unik omvisning.

Sted: Coop Logistikksenter, Gardermoen, Vilbergvegen 130, 2067 Jessheim

Program:

Tore Nygaardsmoen, Utviklingssjef Logistikk, Coop Norge Handel AS.

08:30:  Åpning - velkommen 
Informasjon om CLog
- Hvorfor?
- Hvordan?
- Erfaringer

Omvisning på anlegget

11.00:  Avslutning

Påmelding gjøres til e-postadressen logistikkforeningen@mtlogistikk.no Det er et svært begrenset antall plasser tilgjengelig, så vær rask på labben. Møtet er for medlemmer av Logistikkforeningen.no – melder du deg på uten å være medlem, vil du automatisk bli innmeldt.

Ove Bjørgum, Disponent CLog, Coop Norge Handel AS.

Frokostmøtet arrangeres i samarbeid med Moderne Transport og mtlogistikk.no. 

Satser på frokost

Kine Stirler Alm, leder Logistikkforeningen Østlandet.

- Logistikkforeningen har ønsket å starte med frokostmøter igjen og besluttet at tiden var inne da vi hadde en strategisamling tidligere i år. Vi har gått bort fra to større arrangementer i året, til å heller satse på ett stort logistikktreff og flere mindre møtepunkter for våre samarbeidspartnere og sponsorer i året, forteller leder i Logistikkforeningen Østlandet, Kine Stirler Alm.

Hun ser for seg at det blir arrangert ett til to frokostmøter i halvåret.

- Vi ønsker å gi våre samarbeidspartnere en arena der de kan vise seg frem sin bedrift, presentere nyheter og dele informasjon. Tema og sted vil variere fra gang til gang. Vi er åpne for tips og innspill fra våre logistikkvenner om temaer som opptar transport- og logistikkbransjen akkurat nå, forteller Alm.

- Vi har hatt stor suksess med frokostmøter tidligere og gleder oss veldig til å komme i gang igjen, legger hun til.

Coop CLog Lastebil 2016 kalenderClog Coops lager på Gardermoen.
Powered by Labrador CMS