NHO LTs kompetanseleder og «rektor» ved Speditørskolen, Claus Haals, overrekker Gullklokka til Christopher Abelhaug Eek.

Beinhard jobbing ga gullklokke

Christopher Abelhaug Eek fra Air & Road Transport AS er tildelt Speditørskolens gullklokke for 2018.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gullklokka har lang tradisjon som bevis på beste resultat gjennom skoleåret. Den er høyt verdsatt som anerkjent påskjønnelse i bransjen.

Eek har de siste syv årene vært ansatt i Air & Road Transport AS i Sandefjord, hvor han jobber som Export Manager innen feltet flyfrakt og DGR (farlig gods).

Han har tidligere studert skipsfart og logistikk ved høyskolen i Vestfold.

– Krever iherdig jobbing

En stolt Christopher Abelhaug Eek forteller at det legges mye arbeid i løpet av skoleåret, med både lesing av pensum og oppgaveskriving ved siden av jobb og andre ting som skjer i hverdagen.

– Derfor smaker Gullklokka ekstra godt, forteller han og understreker at det er mange flinke speditørkandidater å konkurrere mot til denne premien.

Eek er den femte i rekken hos Air & Road Transport AS som har gjennomført Speditørskolen, og han forteller følgende om skolen:

- Med kompetanse om NSAB/transportrett er det enklere å løse oppgavene på riktig og beste måte, både for våre kunder og for Air & Road som ansvarlig speditør. Jeg føler meg mer trygg på lover og regler etter studiene. Jeg lærte også mer om transportområder jeg vanligvis ikke jobber med til daglig, sier den ferske prisvinneren av Gullklokka.

NHO LTs flaggskip

Speditørskolen er flaggskipet til NHO Logistikk og Transport (NHO LT). Den har eksistert i 40 år og er landets eneste speditør-utdanning.

Skolen har en varighet på ett år og er en kombinasjon av selvstudie, casearbeid og studentsamlinger. Studiet tar sikte på å gi studentene allsidige teoretiske og praktiske kunnskaper om spedisjon.

Powered by Labrador CMS