Å få pakke levert på døra, uten å måtte signere er en ny alternativ leveringsmetode fra PostNord.
Å få pakke levert på døra, uten å måtte signere er en ny alternativ leveringsmetode fra PostNord.

Pakke på trammen morgenen etter

PostNord tilbyr nå netthandelskunder å få pakken levert på døra før frokost dagen etter bestilling.

Publisert

- Aviser, magasiner og bøker er blitt levert på denne måten i mange år, og nå kan man også velge dette alternativet for mindre pakker uten høy verdi. Dette er et effektivt og rimelig fraktalternativ fordi det normalt leveres av avisbudene, sier Tony André Johnsen, produktsjef for forretningsområdet E-handel i PostNord.

Normalt leveres pakkene der budene ellers pleier å levere avisa. Det betyr ofte postkassa for eneboliger, mens budene i blokker og leilighetsbygg har nøkler og kan legge pakken på dørmatta utenfor den aktuelle leiligheten, skriver PostNord i en pressemelding.

- Dette er en leveringsmetode stadig flere tar i bruk, både på grunn av prisen og bekvemmeligheten. Her kan du ofte bestille en vare den ene dagen, og ha den i postkassa eller på dørmatta før du drar på jobb dagen etter, sier Johnsen.

PostNord tilbyr nå sine netthandelskunder tre alternativer for levering til private. MyPack Home Small er alternativet der mindre pakker uten høy verdi kan leveres på dørmatta eller i postkasse. Alternativene er MyPack Collect der kjøperen henter kunden på utleveringssted med signatur, og MyPack Home, der pakken leveres på døra med signatur. 

Det er opp til nettbutikkene som bruker PostNord hvilken sendemåte de vil tilby sine kunder.

- Når priser og produkter ofte er relativt like blir fleksibilitet i leveringen et stadig viktigere konkurransefortrinn. Derfor velge mange nettbutikker å tilby hele spekteret og la kunden selv velge leveringsalternativ når de bestiller en vare, sier Tony André Johnsen.