Bring kjører for Wittusen & Jensen

Bring skal kjøre Norge rundt med varer for kontor- og forbruksvareforhandler Wittusen & Jensen.

Publisert Sist oppdatert

Bring har inngått landsdekkende distribusjonsavtale Wittusen & Jensen. Avtalen har en årlig verdi på 25 millioner kroner, og varer ut 2016, opplyser Posten i en pressemelding.

Wittusen & Jensen er en ledende og landsdekkende leverandør innen kontor- og forbruksmateriell til bedrifter – med 6000 kontorartikler og 4000 profileringsvarer, og blant andre DnB, NAV, Politiet og Statens vegvesen på kundelisten.

Store kunder

Wittusen & Jensen har sentrallager langs E6 på Berger i Skedsmo kommune. De fører alt av kontor- og forbruksmateriell for kontorintensive virksomheter. De håndterer også 4000 bedriftsprofilerte artikler for blant andre DnB og NAV.

Forutsigbarhet, leveringssikkerhet, og tilgjengelighet er sentrale faktorer når Wittusen & Jensen velger logistikkpartner. Sendingene går på tog og bil til Bring-terminaler rundt om i Norge. Bring kjører varene ut til de fleste kundene, men i enkelte bykjerner benyttes egne biler.

- Vi lever i en tøff bransje, og ønsket én avtale med én leverandør, og ett kontaktpunkt. Det kunne Bring imøtekomme. De når ut til våre kunder i hele Norge og på Svalbard, ifølge logistikksjef Audun Johnsen i Wittusen & Jensen.

NAV har 768 ulike lokasjoner og Politiet finnes på 686 steder rundt om i landet. Bring leverer opp til Kirkenes i nordøst, og til Longyearbyen på 78 grader nord.

Logistikkintensiv

Bring tar hånd om frakt av sendinger til hele landet, inkludert Svalbard. Wittusen & Jensen sender 130 000 små og store forsendelser i året fra 1 kilo og oppover. De fleste sendingene er på rundt regnet 70 kilo.

- Vi er veldig glade for å ønske Wittusen & Jensen velkommen som kunde hos Bring. Vi skal gjøre vårt ytterste for å levere som avtalt med høy presisjon i hele landet, sier salgsdirektør Alexandra Bjertnæs i Logistikk Norge.

Avtalen løper ut 2016 – og har en antatt årlig verdi på 25 millioner kroner.