Posten og Bring med felles terminal

Posten Norge samlokaliserer virksomheten i Drammen i en felles terminal på Lierstranda.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nesten 140 medarbeidere blir knyttet til terminalen, som driver med pakker, gods og lagertjenester, opplyser Posten i en pressemelding.

Posten og Brings drammensterminal er en av til sammen 18 terminaler i Norge hvor Posten-konsernet samler aktivitetene med utgangspunkt i logistikkvirksomhetens behov. Hensikten er å oppnå mer effektiv drift og større konkurransekraft, samtidig som det gir miljøgevinster.

– Bedre samhandling er nøkkelen for å videreutvikle Posten-konsernet. Vi investerer i felles terminaler for å gi et bedre tilbud til våre kunder og bedre arbeidsvilkår for våre medarbeidere. Anlegget her i Drammen gir grunnlag for vekst – en vekst som ikke minst kommer fra økt e-handel, sa konsernsjef Dag Mejdell da han åpnet Posten og Brings Drammensterminal 16. mars.

Bring har hatt virksomhet i lokalene på Lierstranda i 15 år. Nå er pakkevirksomheten fra Åssiden i Drammen flyttet inn, og det er investert i et nytt pakkesorteringsanlegg som har kapasitet til å møte volumøkning. I dag sorteres opp mot 15.000 pakker i døgnet.

Med den nye pakkemaskinen øker kapasiteten til 5.000 pakker i timen. Totalt har Posten Norge investert nærmere 50 millioner kroner i terminalen.

Powered by Labrador CMS