Line Håkensen fra Fredrikstad har startet opp som økonomi- og administrasjonssjef i Moss Havn KF. Foto: Moss Havn.
Line Håkensen fra Fredrikstad har startet opp som økonomi- og administrasjonssjef i Moss Havn KF. Foto: Moss Havn.

På plass i Moss Havn

Med lang fartstid fra blant annet Forsvarsbygg og Opplysningsvesenets Fond, tar Line Håkensen (52) med seg masse erfaring inn i jobben som økonomi- og administrasjonssjef i Moss Havn KF.

Publisert

Line Håkensen hadde sin første arbeidsdag i Moss Havn 3. september. Når undertegnede spør noen uker senere, om hva hun syns om arbeidet så langt, utbryter hun:
- Kjempespennende! Det er mange utfordringer, men jeg får brukt mye av kompetansen jeg har med meg fra andre jobber jeg har hatt. Dessuten blir jeg involvert. Det skjer så mye spennende prosjekter her i Moss Havn fremover, at denne muligheten måtte jeg slå til på, sier Line Håkensen. Hun fortsetter:

Har med seg ideer

- Dette er en arbeidsplass hvor man er pro aktiv, og man skal være i front av utviklingen. Noe av tanken bak stillingen min, er jo at jeg skal utvikle det økonomiske og administrative her på havnekontoret, sier hun.

Håkensen kan også fortelle om flere spennende ideer for hennes nye stilling. Og en av mange viktige oppgaver, blir å få skalert ned disse til å passe inn i Moss Havns visjoner for fremtiden.

- For meg er havn og sjøtransport et helt nytt felt med sitt eget språk, og jeg lærer mye hver dag. De andre i havna inkluderer meg i prosjekter, møter og inviterer meg ut for å se på ting. Det er om å gjøre å være aktiv – være med i prosessen, selv om mitt overordnede ansvar er økonomien og det administrative, slår Håkensen fast.

Bakgrunn

- Jeg kommer fra Forsvarsbygg, hvor jeg jobbet i over syv år. Jeg har også arbeidet i Opplysningsvesenets fond, Infotjenester, Industriprodukter AS og Fredrikstad kommune. Så jeg har lang fartstid, smiler Line Håkensen.

Hun har arbeidet i flere forskjellige roller hos sin tidligere arbeidsgiver Forsvarsbygg blant annet som økonomileder, økonomisjef og controller. Med økonomiutdannelse fra både Høyskolen i Østfold, BI og NTNU, og lang arbeidserfaring tar hun med seg mye rutine inn i jobben.

Line Håkensen bor i Fredrikstad med sin familie. Hun er gift, har to barn og to barnebarn. Og noe som er svært viktig for henne: En aktiv fritid med friluftsliv i alle varianter.

- Blir viktig for oss

- Moss havn står foran en spennende utvikling, vår nye økonomi- og administrasjonssjef skal bidra med erfaring og egenskaper som skal løfte dette videre. Line har med seg en kunnskap og erfaring som blir viktig for oss fremover, sier havnesjef Øystein Høsteland Sundby.