Super Glorias verdensrekord

Fredag 12. september ble det satt ny verdensrekord av Super Gloria i Lidhult i Sverige.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da løftet Kalmars reachstacker, Super Gloria, over 100 tonn utenfor fabrikken i Lidhult til stor begeistring for inviterte tilskuere.

Den nye reachstackeren har betegnelse DRG1000-92 ZXS og er den største blant Kalmars suksessrike Gloria-serie. Reachstackeren har fått nytt design, og den er konstruert for løft opptil 120 tonn avhengig utstyr. Maskinen er utstyrt med hevbar hytte, slik at føreren har full kontroll under løftet. Med hjulavstand på hele 9,25 meter forsikres det at maskinen har meget god stabilitet.

- Lidhult er hjemstad for Kalmars reachstackere. I denne lille landsbyen i Småland i Syd-Sverige utvikler vi Kalmars mobile løftemaskiner, og her har vi medarbeidere med solid kunnskap. Derfor ønsket vi at alle skulle få delta da Super Gloria satte ny verdensrekord, sier markedsdirektør Stefan Johansson hos Kalmar.

Etter at rekorden var satt fikk de inviterte delta i fabrikkomvisning og en parade av Kalmars omfattende produktprogram av reachstackere, handteringsutstyr for tomcontainere og store gaffeltrucker.

 

 

 

Powered by Labrador CMS