Transport & Logistikk til nye lokaler

Neste år vil Transport & logistikk utvides og foregå i flunkende nye lokaler på Gardermoen – med plass til alle. – Men vi skal beholde det intime preget, sier konferansegeneral Jo Eirik Frøise.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Konferansen Transport & logistikk er Norges viktigste møteplass for logistikk- og transportnæringen, men har vokst ut av årets konferanselokaler på Clarion Hotel Oslo Airport.

- I år har vi måttet avvise 30 utstillere, sier Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

Dermed passer det utmerket at hotellet ved siden av flystripa på Gardermoen er i ferd med å bygge et stort og supermoderne konferansesenter, som skal åpnes i august 2014.

- Vi bygger en kongresshall der man gå tørrskodd til og fra hotellet. Vi bygger totalt 13.000 m2. Den største salen har plass til 6000 mennesker. I tillegg er det fire store møterom, forteller, sier Jonas Johansson, driftssjef ved hotellet til MTlogistikk.no.

Fortsatt intimt

Selv om dimensjonene kan virke enorme, er det viktig for arrangøren å beholde det intime preget som kjennetegner konferansen.

- Vi vil jo ikke at dette skal være en utstilling for gud og hvermann. Her skal man treffe de som tar beslutningene, sier Jo Eirik Frøise.

- Vi vil beholde det intime. Det skal vi blant annet gjøre ved å bygge opp en arena som vi kaller «meet to mingle». Vi skal åpne opp utstillingen mer. Det gjør vi blant annet gjennom å legge en av forelesningssalene inne i selve utstillingen, forteller Frøise.

Det vil også i fremtiden bli slik at kaffe, lunsj og aperitiff blir servert i utstillingslokalet.

Plass til 106

Neste år vil det bli plass til 106 utstillere, mot 68 på årets konferanse. I tillegg vil det være mulig for enkelte utstillere å få større stander. Det vil for eksempel være mulig for de store transportørene å vise fram biler og utstyr inne på utstillingsområdet.

- Man har også en stor fleksibilitet med de nye lokalene, der man kan lage både større og mindre lokaler, sier Frøise.

I forbindelse med utvidelsen vil Bjørgu Forlag, som gir ut Modere Transport og MTlogistikk, bistå arrangørene med booking av utstillingsplasser.

Frøise forteller at det vil være viktig for arrangørene å ta utstillerne med på råd når neste konferanse skal planlegges. I november vil det bli invitert til et frokostmøte der utstillere vil få muligheten til å påvirke både utforming og aktiviteter i lokalet.

Neste års konferanse arrangeres 20. og 21. oktober 2014

Powered by Labrador CMS