En opplagt statsminister likte seg på åpningsdagen for "nye" Karmsund Havn. (Foto: Næringsforeningen)

Blå vind i Karmsund Havn

Nylig ble "nye" Karmsund Havn åpnet av selveste statsminister Erna Solberg.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et hundretalls gjester var invitert til åpningen av den nye terminalen som Karmsund Havn så vidt har tatt i bruk.

Åpningen befester havnens posisjon som en særdeles viktig aktør langs Vestlandskysten.

Havnedirektør Tore Gautesen og hans mannskap fikk da også mye skryt fra flere hold blant de fremmøtte, som fra gamleordførerne Petter Steen og Finn Martin Vallersnes, samt entreprenørene Petter Rasmussen, Inge Jan Thorsen og Ove Nedrebø, stortingsmennene Sveinung Stensland og Geir Toskedal og mange andre som har hatt en finger med i spillet i utviklingen av vårt regionale havneselskap. 

Fremtidens infrastruktur

Havnedirektør Tore Gautesen orienterte statsminister og inviterte gjester om utviklingen og ambisjonene for Karmsund Havn. (Foto: Næringsforeningen)

Ifølge Næringsforeningen Haugalandet skal fremtidens infrastruktur være med å gjøre Haugesundregionen til Vestlandets knutepunkt.

Interesseorganisasjon for bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner jobber for at området fortsetter å være en sterk og attraktiv region mellom Bergen og Stavanger.

Næringsforeningen viser til Haugesundregionens fortrinn som strategisk plassert midt mellom Stavanger og Bergen, den raskeste øst/vest-forbindelsen, Vestlandets største næringsområder, Norges maritime hovedstad, et av landets største og mest trafikkerte havneområder og en av Norges største eksportregioner.

Powered by Labrador CMS