Alle de store lastebilprodusentene er på plass med utstillinger.
Alle de store lastebilprodusentene er på plass med utstillinger.

Største arrangement noensinne

Aldri før har Norges Varemesse vært vertskap for noe noe større arrangement enn Transport & Logistikk 2019.

Publisert

I år er NLFs messe Transport slått sammen med NHO og Norsk Industris konferanse Transport & Logistikk til et gigantisk arrangement på Norges Varemesse i Lillestrøm. Fra 26. til 28. september skal 220 utstillere boltre seg på rundt 60.000 kvadratmeter, og er med det Norges Varemesse sitt største arrangement i areal noensinne.

- Bruttoareal benyttet blir cirka 60.000 kvadratmeter fordelt på en stor utstilling og spennende konferanse, alle bilimportørene er med og i år har vi med utstillere fra hele næringen bane, havn, logistikk og transport. Noe som gjør at alle får en plattform å møtes på. Det blir spesielt spennende å se effekten av dette og vi håper næringen vil kunne prate sammen på kryss og tvers av bransje, prosjektleder for arrangementet Trond Andersen.

Den tradisjonelle konferansedelen når også nye høyder i år. Fire statsråder kommer, en samlet transport og kommunikasjonskomite er på plass og nærmere 100 foredragsholdere er booket.

Konferanseprogrammet ser du her.

Dessuten vil festmiddagen torsdag kveld også være konferansens råeste, lover Jo Eirik Frøise, som er prosjektleder for konferansedelen.

Transport & Logistikk 2019 blir det største arrangementet ti Norges Varemesse noensinne.
Transport & Logistikk 2019 blir det største arrangementet ti Norges Varemesse noensinne.

- Dette vil bli den råeste bransjemiddagen som er arrangert noen gang.  God mat, god musikk og overraskelser på løpende rekke er noe av over 600 bransjefolk vil oppleve den 26 september. Fortvil ikke – vi har fremdeles plass til noen flere – men ikke vent for lenge, forteller en engasjert prosjektleder konferansen Jo Eirik Frøise.

Her kan du melde deg på.

Foruten konferansen blir det MYE å se på i Lillestrøm. 

Lørdag er det mange hundre kvadratmeter med spennende barneaktiviteter.  Her er et stort nostalgitorg med veteranlastebiler. Spennende konkurranser, og ikke minst mange nyheter innenfor transport- og logistikknæringen.