Logicenters satser for første gang på eiendom utenfor Stor-Oslo, med kjøp av Løvåsmyra 2, 8 og 10 i Trondheim.

Logicenters satser i Trondheim

NREP Logicenters fortsetter sin offensive satsing i Norge, og har kjøpt sin første logistikkeiendom i Trondheim.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Logicenters er Nordens største aktør innen logistikkeiendom, og CEO Matthias Kettelhoit sa til MT sommeren 2020 at alt nå lå til rette for en skikkelig satsing i Norge. Siden da har selskapet blant annet kjøpt Coops sentrallager på Gardermoen CLog, Odas nye lager i Lier, og sikret seg nye store tomter og prosjekter både i Moss og Vestby.

Nå blir det for første gang satsing i Trondheim.

Logicenters har kjøpt eiendommene Løvåsmyra 2, 8 og 10 i Trondheim. Det er Logicenters første investering i Trondheim, og den første utenfor Stor-Oslo.

Eiendommen har til sammen 18 000 m2 i bebygget areal der Maskes moderne automatlager står for ca. 15 000 m2. Det resterende arealet består av to mindre bygg som er leid ut til Nordic Crane samt Ramudden.

- NREP Logicenters er svært fornøyde med kjøpet av vår første logistikkeiendom i Trondheim. Regionen er interessant, og med tanke på områdets sentrale posisjon i midten av Norge, er Trondheim et logisk neste steg for vår videre satsing når vi leter etter flere etableringsområder utenfor Osloregionen, sier Matthias Kettelhoit, CEO i Logicenters om kjøpet.

Det er Ragde Eiendom som selger eiendommen og Norion Næringsmegling har bistått som megler i transaksjonen.

- Dette er en moderne logistikkeiendom som har Trondheims beste mikrolokasjon for logistikkaktører. Eiendommen har solide og langsiktige leietagere, kombinert med langsiktige utviklingsmuligheter som gjør denne investeringen interessant for oss. Denne transaksjonen er en viktig del av NREP Logicenters videre ekspansjon i Norge, sier Jørgen Bråten Nordby, ansvarlig for norske investeringer i Logicenters.

Powered by Labrador CMS