PostNord har hatt en kraftig økning i antall hjemleveringer det siste året.
PostNord har hatt en kraftig økning i antall hjemleveringer det siste året.

Venter ny økning i netthandelen

Hele Østlandsområdet er rammet av siste covid-nedstengelse. Det vil føre til en ny netthandelsboom i to tradisjonelt rolige måneder, tror Robin Olsen i PostNord.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forrige uke ble det oppdaget et utbrudd av den britiske mutasjonen av koronaviruset i Nordre Follo rett syd for Oslo. Det har medført de strammeste koronarestriksjonene her til lands siden nedstengningen i mars.

Nedstengningen i mars har ført til en langvarig og kraftig økning i netthandelen. Nå kommer en ny økning, tror Robin Olsen, administrerende direktør i PostNord.

— Historisk sett er januar og februar to rolige måneder, men nå venter vi en økning i netthandelen. Vi kjører hjemlevering mellom 0800 og 2100 hver dag nå mens pandemien pågår, og vi vil styrke kapasiteten i takt med økt etterspørsel. Vi vil gjøre vårt beste for at de som bor i områder der butikkene er stengt skal merke minst mulig til det, og vi skal levere, sier administrerende direktør i PostNord, Robin Olsen.

En utfordring for PostNord har fått, er at enkelte utleveringssteder er blitt stengt som følge av den siste lockdownen. PostNord skal likevel sørge for at pakkene som ligger her skal bli levert.

— Pakkene som ligger på et stengt utleveringssted vil bli hentet av oss snarest mulig og levert videre til nærmeste alternative utleveringssted. Mottakerne vil bli informert, lover Olsen

Powered by Labrador CMS