Tom Haugvad har overlatt roret i Hevold Shipping til Hevold Gruppens administrerende direktør, Herman Høyskel.o add image caption
Tom Haugvad har overlatt roret i Hevold Shipping til Hevold Gruppens administrerende direktør, Herman Høyskel.o add image caption

Hevold formes for fremtiden

Daglig leder i Hevold Shipping gjennom 20 år, Tom Haugvad, har forlatt skuta. Hevold Gruppens administrerende direktør, Herman Høyskel, har overtatt roret.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge meldingen fra selskapet er skiftet av daglig leder fra 1. november en del av moderniseringen i Hevold Group, og hvor Haugvad går inn som styremedlem i morselskapet.

Han har vært daglig leder i Hevold Shipping i over 20 år. Haugvad har i tillegg vært en verdsatt medarbeider i over 30 år, og en viktig drivkraft i oppbyggingen av konsernet.

Et samlet styre i Hevold Group AS setter imidlertid stor pris på at hans betydelige bransjekunnskap og kompetanse nå overføres til styret.

Ansvarlig for datterselskapene

Jarle Aakredalen har fått rollen som kommersiell direktør i Hevold Group AS med blant annet ansvar for salgs- og markedsaktiviteter på tvers av gruppen.

Jarle Aakredalen har fått rollen som kommersiell direktør i Hevold Group AS.
Jarle Aakredalen har fått rollen som kommersiell direktør i Hevold Group AS.

Dette innebærer at han fortsatt har ansvaret for datterselskapene Searunner Shipping AS og Norair AS. Her fortsetter han som daglig leder, samt for de spedisjonsrelaterte aktivitetene i Hevold Shipping AS.

Det var meningen at aktivitetene til Hapag Lloyd-agenturet skulle ledes av Fred Ihle. Men beklageligvis, og helt uventet, gikk han bort denne uken.

Herman Høyskel forteller til Mtlogistikk at Ihle har ledet Hapag-Lloyd-avdelingen siden 1997, og at han fortsatt skulle lede denne.

Familie-bedrift

Hevold Group AS består av datterselskapene Hevold Shipping AS, Searunner Shipping AS og Norair AS.

Selskapet ble grunnlagt i 1967 av Hans Fredrik Høyskel, som fortsatt er aktiv i styret. Familien Høyskel er eiere gjennom familieselskapet Høyskel Holding AS og neste generasjon eiere driver nå selskapene videre.

Hevold Group er en kompetent og dedikert leverandør av spedisjons- og shippingtjenester.

Å være den prefererte leverandøren av multimodale transportløsninger i Norge er selskapets fremtidige hovedfokus og visjon.

Tom Haugvads viktige roller

66 år gamle Tom Haugvad har foruten å være brukernes representant i Oslo Havns styre hatt sentrale roller i bransjens styre og stell som daglig leder for Hevold Shipping.

Han har hovedsakelig jobbet med oversjøiske transporter, både som speditør og rederiagent, og har helt fra starten av sin yrkeskarriere hatt et nært forhold til havnevirksomhet og Oslo Havn. Haugvad er utdannet fra blant annet befalsskolen i Kystartilleriet og Speditørskolen.

Han har også hatt verv som styremedlem i Oslo Speditørforening i flere perioder, samt styremedlem i NHO Logistikk og Transport i flere perioder.