SR Group med rekordkontrakt

Subsea 7 har gitt SR Group ansvaret for utførelsen av all logistikk til selskapet de neste tre årene.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kontrakten, som grovt regnet omfatter 65.000 tonn gods i året, trer i kraft 1. september. Dette er den største enkeltkontrakten til SR Group noensinnne.

SR Group har sitt hovedkontor i Tananger i Rogaland, og det er ikke tilfeldig, selskapet er totalleverandør av logistikk-tjenester, skreddersydd for den norske olje- og gassindustrien. Med stort fokus på kvalitet og service har SR Group sikret sine kunder rask responstid, høy presisjon og stor kompetanse.

Totalavtale

Kontrakten baseres på et partnerskap som integrerer logistikkaktiviteter gjennom samme styringssystemer og en kanal til all kommunikasjon. Avtalen omfatter befraktning innenlands og utenlands, gjennom bruk av bil, båt og fly.

Som transportør eier SR Group alle ressurser selv, i motsetning til speditørene som leier inn ressurser etter behov. Subsea 7 setter store krav til integrasjon av SR Group og har derfor besluttet å endre sine styringssystemer slik at begge selskaper opererer med samme plattform. Dette fremmer effektivitet og minimerer risiko for feil eller manglende informasjon. En slik integrasjon tilfører en ny dimensjon til partnerskapet og vil gi Subsea 7 økt konkurransefortrinn, står det å lese i pressemeldingen.

Partnerskapet baseres videre på ”singel point of contact” og betyr at alle internasjonale importer og eksporter også skal gå gjennom samme ordreportal. Gods til alle verdens kontinenter vil derfor gå gjennom SRs ordresenteret i Tananger, enten det skal fraktes med containerskip, flytransport, vogntog, eller chartring av skip og cargofly. 65.000 tonn skal årlig håndteres gjennom denne avtalen og da må alle ledd fungere for å sikre at Subsea 7 har en optimal drift av sine skip. Hovedtjenestene tilknyttet avtalen vil være base-til-base logistikk langs norskekysten, samtidig som SR Group skal flytte større mengder gods fra vei og over på sjøtransport, i henhold til kravene som settes av Subsea 7 sin grønne miljøprofil.

Powered by Labrador CMS