ANSETTER: Helthjem ruster opp for videre vekst. f.v. Freya Medewitz, Katrine Lunde og Synne Haugrønning Braa.

Helthjem rigger for videre vekst

Tre nyansatte er på vei inn dørene i Helthjem og ruster organisasjonen for fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helthjem har opplevd sterk vekst de siste årene. Fjoråret ga en 128 prosent økning i omsetning, mens første kvartal i 2021 viste en 140 prosent stigning i pakkevolum, sammenlignet med tilsvarende periode i året før.

– Koronapandemien har permanent endret vaner hvor det er tydelig at folk setter pris på vår raske og enkle hjemlevering. Vi er fortsatt i startgropa på vår vekstreise og fremtiden er utrolig spennende, sier daglig leder i Helthjem Netthandel, Anders Angen.

Som et resultat av veksten, flyttet Helthjem tidligere i år sin nasjonale hovedterminal til over 12.000 kvadratmeter på Vestby. Nå fortsetter investeringen i forsterkninger på personell-siden.

Synne Haugrønning Braa (25) går inn i stilling som ny PR- og kommunikasjonsrådgiver. Katrine Lunde (33) og Freyja Medewitz (32) går inn henholdsvis som prosjektleder og Opex Manager.

Åpne for omverdenen

Haugrønning Braa vil arbeide for å holde en god kommunikasjon med pressen, og gjøre mer av Helthjems hverdag og prosjekter tilgjengelige for et større publikum.

- Helthjem har vært en viktig utfordrer på det norske markedet og representerer mye av det jeg står for med riktige verdier og langsiktige tanker i bunn. Et selskap som våger å tenke nytt og snu seg raskt er helt nødvendig. Her vet jeg at jeg får jobbe med engasjerte gründer-hoder og meningsfylte prosjekter – og det gleder jeg meg til, sier Haugrønning Braa.

Hun har bakgrunn fra prosjektledelse og en bachelor i journalistikk, med erfaring som journalist i TV2 og produksjon i 71° nord.

Klar for vekst

Lunde, som kommer fra stillingen som Department Manager i Schenker, skal jobbe med strategiske prosjekter primært knyttet til Helthjems operative virksomhet.

- Helthjem er sterkt etablert i et marked jeg har veldig tro på og har hatt enorm vekst de siste årene. Jeg gleder meg til å bli med på reisen videre og håper jeg kan være med å bidra til ytterligere vekst samtidig som vi utvikler nye, moderne og smarte logistikkløsninger, sier Lunde.

Medewitz skal jobbe med Helthjems nasjonale terminal i Vestby. Her vil hun ha overordnet LEAN ansvar og jobbe med større prosjekter og automatisering. Hun kommer til stillingen fra Asko der hun har jobbet som teamleder.

- Jeg gleder meg til å starte i et motivert og fremoverlent arbeidsmiljø hvor jeg blir utfordret både personlig og faglig. I løpet av min tid i Helthjem håper jeg å bidra til å utvikle selskapet videre gjennom nødvendig struktur, verktøy og motivasjon, sier Medewitz.

Lovende trekløver

– Den nye trioen har demonstrert at de engasjerte, lærevillige og tøffe. Det er et godt bidrag til DNA-et vårt for å forberede oss på en fremtid med videre vekst. Vi er takknemlig for at de har valgt oss, og gleder oss til å se hvordan de kan være med på å forme Helthjems vei fremover, sier Angen.

Angen tror at Helthjems fokus på sirkulærøkonomi og grønn vekst, kan være en viktig motivasjon for å tiltrekke enda flere talenter.

- Vi ser et økende fokus på at arbeidsplassen skal være et sted fylt med mening, og hvor de ansatte kjenner seg igjen i selskapets verdier. Her ønsker vi at Helthjem skal være et forbilde, og er noe vi aktivt strever mot blant annet gjennom våre grønne satsningsområder, sier Angen.

Powered by Labrador CMS