Transit Custom med høyt tak

Ny variant med 20 prosent mer lastevolum lanseres senere i år.

Publisert Sist oppdatert

Ford annonserer at de vil lansere en ny versjon av Ford Transit Custom som har 37 cm høyere tak.

Det øker avstanden fra gulv til tak til 177 cm, og gir et maksimalt lastevolum på 8,3 m3.

Ford forteller at denne modellen har en takkonstruksjon i metall, noe som gir bedre styrke og stabilitet enn tak laget av komposittmaterialer. Det muliggjør også takgrind med 100 kg last.

- Dette er en Transit Custom – med samme design, økonomi og slitestyrke som modellen med lavt tak - pluss det verdifulle ekstra lastevolumet, sier Per Gunnar Berg, salgsdirektør ved Ford Motor Norge.

- Vi sørget også for at det forhøyede taket har alle de smarte oppbevaringsplassene som kundene våre har etterspurt.

Leveringen av den nye versjonen starter senere i år, og kundene vil ha de samme alternativene å velg mellom for øvrig som modellene med lavt tak. Det vil si kort og lang akselavstand og et vidt spekter av totalvekter, drivlinjer og karosserityper.

Transit Custom med høyt tak har også god drivstofføkonomi, med CO2-utslipp på 178 g/km* med den forbedrede 2,2-liters Duratorq TDCi dieselmotor med Auto-Start-Stop. Også eierskapskostnader er redusert med klassens lengste serviceintervall på to år eller 50.000 km, ifølge Ford.

Transit Custom er det eneste kjøretøyet i sin klasse som har oppnådd det maksimale antall av fem stjerner i Euro NCAPs sikkerhetsgradering. Modellen med høyt tak tilbyr dessuten avanserte Ford-teknologier som SYNC med Nødhjelpassistanse, ryggekamera, akselerasjonskontroll, automatisk styring av nær- og fjernlys, filskiftvarsling og føreroppmerksomhetsovervåkning.

Powered by Labrador CMS