Som ny Country Manager Norway i WBS er Miran Martincic i Frankfurt på verdens største bokmesse i disse dager.

Global bokdistribusjon for Miran

Worldwide Book Services (WBS) har etablert en solid plattform i Norge med Miran Martincic som Country Manager Norway.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med Miran Martincic som leder for den norske transport- og logistikkvirksomhet fra 15. oktober har det globale selskapet tatt et solid grep om norsk bokdistribusjon.

Martincic har bred og flere års erfaring innen norsk og nordisk transport- og logistikkvirksomhet, og ikke minst innen bokdistribusjon.

Store forventninger

Ifølge pressemeldingen har WBS store forventninger til den norske virksomheten, men understreker samtidig at selskapet med sine gode globale ressurser vil gi Martincic den støtte han trenger i sin nye rolle.

Det meste av rammen rundt den norske transport- og logistikkvirksomheten er på plass.

UK-baserte Worldwide Book Services har etablert en solid plattform som logistikktilbyder for den europeiske bokindustri.

På verdens største

Selskapet har 40 ansatte i UK. Selskapet har avdeling i Sverige, og nå også i Norge for å ta seg av det nordiske markedet.

Som fersk Country Manager Norway i WBS er Miran Martincic tilstede på verdens største bokmesse, Frankfurt Bookfair, som starter i disse dager.

Martincic har tidligere hatt ledende roller som adm. direktør i Logent AS, og som salgssjef i Andersen & Mørck AS og SkanTrans.

Han har også hatt ulike ledende logistikkstillinger i Itella Logistics og Universal Spedisjon AS.

Powered by Labrador CMS