Peter Andersson, Head of Operations i NetOnNet Norge og Kjetil Sundby, Key Account Manager i Porterbuddy.

Peter Andersson, Head of Operations i NetOnNet Norge og Kjetil Sundby, Key Account Manager i Porterbuddy.

Levering på dagen syv dager i uken

NetOnNet og Porterbuddy har inngått samarbeid om raske leveranser.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge en pressemelding skal NetOnNet nå tilby hjemlevering samme dag som du bestiller varen, syv dager i uken. Ifølge selskapet vil de dermed bli den første elektronikk-kjeden med dette tilbudet.

Det er Porterbuddy som står for leveransetilbudet. Det skal sikre at kunder på store deler av Østlandet skal kunne få sine elektronikkprodukter fra NetOnNet allerede samme dag, selv om det er helg.

- Det å kunne tilby flere ulike leveransetyper, avhengig av kundens behov, er noe vi vet er viktig for konsumentene. Med Porterbuddy tilbyr vi en leveranseløsning som ved siden av å være blant de mest bærekraftige, også er svært fleksible. Dette gjør at vi som eneste aktør i bransjen kan levere alle syv dagene i uka, selv med bestilling samme dag, sier Peter Andersson, Head of Operations i NetOnNet Norge.

Sykler og el-biler

Porterbuddy gjør det meste av leveransene gjennom sykkelbud og elbiler, noe som bidrar til en bærekraftig leveransetjeneste. Det har allerede vært mulig å bestille med denne løsningen i noen uker og ifølge Andersson er resultatene så langt positive.

- Vi ser allerede at det er stor interesse for å få sine produkter hjem også i helgen. Når du først har bestemt deg for å handle et produkt - enten det er en ny PC eller en mobiltelefon - så vil mange gjerne ha produktet raskt hjem. Nå kan vi tilby dette også gjennom Porterbuddy til store deler av Østlandet, tilsvarende omtrent én tredjedel av Norges befolkning.

Ved siden av å levere allerede samme dag hele uken på Østlandet vil Porterbuddy også kunne levere innen få dager for NetOnNet i områdene rundt Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim.

– NetOnNet er en av de råeste aktørene på elektronikk i dag, mens vi i Porterbuddy og Instabox driver med logistikk som er blant den raskeste på markedet. Dette er en sterk kombinasjon som gir opplagte fordeler for kundene. Det handler om å bistå med kjappe og smidige «same day-leveranser» for ledende netthandelsaktører som NetOnNet med en offensiv og moderne kundereise. Kort fortalt fokuserer vi på trendlogistikken med skapleveranser og hjemleveranser. Det passer NetOnNet som leverer raskt og enkelt rett fra lagerhylla, sier Kjetil Sundby, Key Account Manager i Porterbuddy, og fortsetter:

– Både for oss og NetOnNet er miljø en hovedfaktor når vi planlegger logistikk og derfor benytter vi cargo-bikes til distribusjon i Oslo sentrum. Syklene rommer akkurat det samme som en bil ville gjort med plass til 70-100 leveranser i én cargo-bike og benyttes både på sommeren og vinteren. De er spesielt godt egnet for distribusjonen i Oslo sentrum med få parkeringsplasser og stengte gater. Samtidig er det viktig å tilby denne type miljøvennlige leveranser. Bærekraft og miljø er viktig både for NetOnNet og oss, og derfor gjøres stort sett alle andre leveranser med elbiler.

Mange alternativer

Samarbeidet med Porterbuddy bidrar til å komplettere leveranseløsningene til NetOnNet og gir kundene enda flere alternativer når de skal velge hvordan og når de vil motta pakkene.

- Med dette har vi i NetOnNet en veldig sterk suite av leveranseløsninger i Norge, noe som gjør at det skal finnes gode løsninger for leveranse avhengig av behov og hvor i landet du bor. Ved siden av Porterbuddy leverer også PostNord for oss slik at vi dekker hele landet, enten ved hjemlevering på dør, i postkasse eller på et utleveringssted. Vi har også et partnerskap med Best samt Posten Norge. I tillegg kan du velge om du vil hente varene i en Lagershop, sier Peter Andersson i NetOnNet og avslutter:

- Totalt sett gir dette kunder mange valgmuligheter og fleksibilitet. Å kunne velge hvor raskt og hvordan du vil motta pakken tror vi er en god måte å drive omnikanal på i dag.

Powered by Labrador CMS