Jetpak skal stå for hasteleveranser for sykehusene i Norge de nærmeste årene.
Jetpak skal stå for hasteleveranser for sykehusene i Norge de nærmeste årene.

Jetpak redder syke

Jetpak er valgt som ekspress-leverandør av flyfrakt for norske sykehus.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det stilles stor krav til presisjon og kvalitet å inngå første nasjonale avtale på flyfrakttjenester og hasteleveranser for sykehusene i Norge de nærmeste årene.

- Det stilles store krav til transport av biologisk materiale med tilgjengelighet 24/7/365. Det innebærer god geografisk dekning og høy kvalitet i alle ledd, samt sikre en trygg transport fra dør til dør for de norske sykehusene, heter det i en pressemelding.

Stor presisjon

- Å levere med presisjon og kvalitet både til sykehusene og alle våre kunder er noe vi gjør hver eneste dag, og er en av våre styrker. At vi fikk tilliten fra Sykehusinnkjøpene skyldes et godt produkt fra et samlet Jetpak. Vi ser frem til å utvikle samarbeidet med alle aktører som omfattes av denne avtalen i tiden fremover, sier salgssjef Mariann Myklebust i Jetpak i Norge.

Skreddersydd transport

Jetpak-gruppen tilbyr nordiske dør-til-dør tjenester innen spontanbehov for raske bud- og flytransporttjenester, samt skreddersydde distribusjons- og logistikkløsninger. Selskapet drives av egen organisasjon med utvalgte franchisetakere og agenter i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Jetpak finnes på mer enn 150 stasjoner i Norden, råder over ca. 700 bud- og lastebiler og tilbyr 3800 flyavganger i døgnet. Jetpak eies av Polaris Private Equity.

Powered by Labrador CMS