Dachsers Hans-Thomas Andersen går til konkurrenten Schenker.

Dachser-sjefen til Schenker

Hans-Thomas Andersen (46) slutter som daglig leder i Dachser Norge for å bli leder i konkurrenten Schenkers norske landvirksomhet.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Andersen har ledet den norske virksomheten i det tyske transport- og logistikkselskapet Dachser siden 2011. Han har også erfaring fra nasjonal og global virksomhet gjennom en periode i utlandet.

Han vil starte hos Schenker AS innen utgangen av 2018.

Foruten ansvar for ledelse og utvikling innen IT og kundeservice i TNT Express og Norwegian Logistic AS i flere år har Andersen tre års internasjonal erfaring fra TNT Express hovedkontor i Nederland, som Customer Service Development Manager.

Schenker-kabalen går opp

Schenker styrker også ledelsen av landorganisasjonen med to nye stillinger.

Lars Sveen er ansatt som Head of Land Domestic og Per Anders Kartnes går inn som Project Director i Program Management Organization (PMO). Begge kommer fra selskapet internt.

- Sveen tillegges særskilte oppgaver for å lede og koordinere innlandsvirksomheten i henhold Schenker-konsernets forventninger og målsettinger. Sveens nåværende rolle som Head of Collection & Distribution vil bli erstattet, etter en ansettelsesprosess som igangsettes snarest, forteller salgs- og markedssjef Peter Stangeland i Schenker.

Per Anders Kartnes går inn i en ny rolle som Project Director i Program Management Organization (PMO). Han vil blant annet få ansvar for videre prosesser knyttet til terminalinvesteringer og struktur på Østlandet.

– Her har vi et betydelig arbeid foran oss i de kommende årene, samt utvikling av konsept for hjemleveranser, forteller Stangeland.

Powered by Labrador CMS