Volvos nye lastebilserier ble for første gang vist i mars 2020.
Volvos nye lastebilserier ble for første gang vist i mars 2020.

Utsetter FH og FM

Som en følge av at aktivitetsnivået er redusert  i bilindustrien har Volvo måttet utsette produksjonsstart på de nye lastebilseriene de viste i i mars.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag 23. mars stengte Volvo ned lastebilfabrikken i Gøteborg, det kommer derfor ikke som noen stor overraskelse at produksjonsstarten for de nye lastebilene er blitt noe utsatt. 

Opprinnelig skulle salgsstarten vært 1. april, men den er nå utsatt til 7. september og produksjonsstarten vil være i mars 2021 ifølge Commercial Motor. 
Magasinet får også bekreftet at når produksjonen starter opp igjen vil de fortsette å produsere nåværende modeller. En av grunnene til utsettelsen er at de ikke kan bygge om produksjonslinjene til de nye modellene, før de har full bemanning igjen på produksjonslinjene.

- Den globale lastebilindustrien og deres underleverandører har alle måtte redusere sitt aktivitetsnivå. Årsaken til dette henger sammen med at de fleste land i Europa nå enten har «stengt ned» eller lagt tøffe restriksjoner som følge av Covid-19 pandemien. Som en konsekvens av dette har vi inntil videre utsatt salgsstart for nye modeller til uke 37, og produksjonsstart er inntil videre utsatt til begynnelsen av 2021, forteller Kommunikasjonsdirektør Bjørn-Inge Haugan i Volvo Norge til AT.no

Her kan du lese om nye FM
Her kan du lese om nye FMX
Her kan du lese om nye FH
Her kan du lese om nye FH16

Powered by Labrador CMS