Alexander Haneng har hatt generalprøve på Transport & Logistikk 2020. Her er Posten/Brings ekspert på digital strategi og netthandel sammen med Erik Wold, konferansier, moderator og debattleder.
Alexander Haneng har hatt generalprøve på Transport & Logistikk 2020. Her er Posten/Brings ekspert på digital strategi og netthandel sammen med Erik Wold, konferansier, moderator og debattleder.

Sto netthandelsprøven til T&L

Det ser ut til å funke for Alexander Haneng etter generalprøven på Transport & Logistikk 2020.

Publisert

Som kjent går årets konferanse, 19. og 20. oktober, digitalt.

Netthandelens digitale innovasjon

Haneng, direktør Digital innovasjon i Posten Norge/Bring, skal snakke om økt netthandel og fremtidens utleveringsnett, og om den er tilpasset nye kundebehov i en digital hverdag.

Eksperten på innovasjon, digital strategi og netthandel er en populær foredragsholder, og han er en heftig blogger innen samme tema.

Populær formidler

41-åringen er på god vei til å digitalisere Posten, etter at han i 2017 ble direktør for den nye enheten Digital innovasjon i Posten.

Siden har enheten utgjort et kompetansesenter for utvikling av nye innovative ideer, ikke minst som pådriver.

Foruten å jobbe som Direktør for Digital Innovasjon i Posten Norge og Bring, er Haneng en populær foredragsholder innen temaer som netthandel, omnikanal, digital transformasjon, strategi og ledelse i en digital verden.

Han skriver også om de samme emnene i aviser/magasiner som Dagens Næringsliv, LederNytt, Moderne Handel, og på nett Netthandel.no, Geta Bloggen, Episerver World, Haneng.no, Haneng.com.

Haneng er også grunnlegeren av DigitalBar, et uavhengig nettverkstreff for digitale hoder i Oslo.

Solid erfaring

Da Haneng kom til Posten for tre år siden kom han fra rollen som COO (chief operating officer) og teknologidirektør i Geta, hvor han ledet et team på 40 personer i fire land. I Geta leverte Haneng blant annet e-handelsløsninger til en rekke større selskaper.

Haneng er utdannet innen IT med en Master i Software Engineering fra University of Sydney og en Cand. mag. innen IT fra Universitetet i Oslo.