Alexander Haneng har hatt generalprøve på Transport & Logistikk 2020. Her er Posten/Brings ekspert på digital strategi og netthandel sammen med Erik Wold, konferansier, moderator og debattleder.

Sto netthandelsprøven til T&L

Det ser ut til å funke for Alexander Haneng etter generalprøven på Transport & Logistikk 2020.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som kjent går årets konferanse, 19. og 20. oktober, digitalt.

Netthandelens digitale innovasjon

Haneng, direktør Digital innovasjon i Posten Norge/Bring, skal snakke om økt netthandel og fremtidens utleveringsnett, og om den er tilpasset nye kundebehov i en digital hverdag.

Eksperten på innovasjon, digital strategi og netthandel er en populær foredragsholder, og han er en heftig blogger innen samme tema.

Populær formidler

41-åringen er på god vei til å digitalisere Posten, etter at han i 2017 ble direktør for den nye enheten Digital innovasjon i Posten.

Siden har enheten utgjort et kompetansesenter for utvikling av nye innovative ideer, ikke minst som pådriver.

Foruten å jobbe som Direktør for Digital Innovasjon i Posten Norge og Bring, er Haneng en populær foredragsholder innen temaer som netthandel, omnikanal, digital transformasjon, strategi og ledelse i en digital verden.

Han skriver også om de samme emnene i aviser/magasiner som Dagens Næringsliv, LederNytt, Moderne Handel, og på nett Netthandel.no, Geta Bloggen, Episerver World, Haneng.no, Haneng.com.

Haneng er også grunnlegeren av DigitalBar, et uavhengig nettverkstreff for digitale hoder i Oslo.

Solid erfaring

Da Haneng kom til Posten for tre år siden kom han fra rollen som COO (chief operating officer) og teknologidirektør i Geta, hvor han ledet et team på 40 personer i fire land. I Geta leverte Haneng blant annet e-handelsløsninger til en rekke større selskaper.

Haneng er utdannet innen IT med en Master i Software Engineering fra University of Sydney og en Cand. mag. innen IT fra Universitetet i Oslo.

Powered by Labrador CMS