Combilift Aisle Master-OP skiller seg ut i mengden av ulike gaffeltrucker.
Combilift Aisle Master-OP skiller seg ut i mengden av ulike gaffeltrucker.

Smidig ordreplukker

Combilift med ny versjon av den rammestyrte gaffeltrucken Aisle Master - nå tilpasset ordreplukking.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye varianten heter Aisle Master-OP der OP står for Order Picker. Det nye fra tidligere utgaver at den nå er for stående fører, og dermed mer tilpasset ordreplukk enn tidligere Aisle Master-versjoner.

Aisle Master er fra før en ganske særegen truck der forparten er atskilt fra førerplassen med et ledd – altså at den er rammestyrt. Det muliggjør manøvrering og henting av paller i svært smale ganger.

Med lavt innsteg til førerplass er den nye Aisle Master-OP tilpasset ordreplukk.
Med lavt innsteg til førerplass er den nye Aisle Master-OP tilpasset ordreplukk.

Aisle Master-OP kommer i en rekke utgaver, med løftekapasitet fra 1500 til 2500 kg, og løftehøyder opptil 12,1 meter. Maskinen kan brukes i ganger med bare 1650 mm bredde.

Den nye modellen er utviklet etter ønske fra Combilifts kunder, som gjerne ville ha en truck bedre egnet for den voksende netthandelen.

– Kunder som allerede brukte Aisle Master for å spare plass, spurte om vi kunne videreutvikle Aisle Master til å oppfylle deres voksende behov tilpasset ordreplukk, forteller CEO i Combilift, Martin McVicar.

Hovedforskjellen er altså stående førerplass med en innstegshøyde på bare 280 mm, som gjør av- og påstigning lett for føreren. Det sparer tid sammenlignet med et høyt sete.

Trucken har et patentert styresystem, som gjør at leddet kan svinge hele 205 grader, og dermed muliggjør å snu på en femøring. Her finnes også en multifunksjonsjoystick, som er programmerbar og justerbar.

Aisle Master-OP har i lengre tid vært testet hos Combilifts kunder, og er nå klar til levering – de første skal til USA og New Zealand.

– Dette er en stor innovasjon innen warehouse-sektoren, og fleksibiliteten til å bruke en Aisle Master til flere ulike operasjoner, vil resultere i stor etterspørsel etter dette nye produktet, tror Martin McVicar.

Powered by Labrador CMS