Daglig leder i ACT Logimark, Morten Mathiesen

Setter ny «gullstandard»

ACT Logimark, en av Norges eldste leverandører av industrielle merkemaskiner, har i samarbeid med sine største kunder utviklet en ny serviceavtale, kalt ACT Serviceavtale Gull. 

Publisert

Avtalen representerer en ny gullstandard for drift og vedlikehold av industrielle merkemaskiner, bygget på over 30 års erfaring.

Ifølge en fersk pressemelding er ACT Serviceavtale Gull utviklet for å sikre kontinuerlig og feilfri merking til lavest mulig kostnad, og skal fungere som en "forsikring" mot uventede produksjonsstopp og kvalitetsproblemer i merkingen. Avtalen omfatter telefonsupport, forebyggende servicearbeid og deler, i tillegg til rabatter på forbruksvarer. Kunder får også kostnadsfri opplæring av operatører i ACTs lokaler og tilgang til lånemaskin ved behov.

- Vi har styrket vår tekniske stab for å kunne tilby enda bedre service til en voksende gruppe av kunder innen alle bransjer, formidler daglig leder Morten Mathiesen i meldingen, som for øvrig selv startet sin karriere i selskapet som servicetekniker for 30 år siden.

Powered by Labrador CMS